top of page

Mikor leszünk a saját sikerünk motorjai? A vállalkozásod értéke és a jövedelmed

90 millió forint!

Ennyit kellene keresned egy évben, mint vállalkozás tulajdonos. Ha eddig még nem hoztál haza legalább ennyi összeget, akkor itt az ideje, hogy újraértékeld a helyzetedet. Meglepően sok vállalkozóval találkozom, akik éves szinten még a 60 millió forintos jövedelmet sem érik el. Őszintén szólva ez elkeserítő. Miért folytatnád a testi és lelki megpróbáltatásokat, a stresszt, ha nem is kapod meg érte a megfelelő ellenszolgáltatást? Talán kétszer annyit is kereshetnél, ha máshol dolgoznál.

A stressz, a feszültség és az álmatlan éjszakák nélkül. Tehát döntést kell hoznod...

Vagy továbbra is alulteljesítesz, vagy teszel valamit az ügy érdekében. Egy vállalkozó elsődleges feladata, hogy segítse az ügyfeleit a termékei vagy szolgáltatásai által. Ezt a segítséget csak akkor tudjuk konzisztensen nyújtani, ha a munkánk értékét elismerik és megfelelően honorálják.


A vállalkozásod értéke nem csupán abban rejlik, amit eladsz. Az igazi érték abban van, amit hozzáadsz – nem pedig abban, amit elveszel. Ha hozzáadott értéket kínálsz az ügyfeleidnek, akkor ez nem csak nekik segít, hanem a vállalkozásodat is erősíti, ami pedig hozzájárul a jövedelmed növekedéséhez.

És végül ne feledd: a pénz nem a siker mércéje, hanem annak eszköze. A pénz lehetővé teszi, hogy még több ügyfélnek segíthess és még több értéket teremthess a világban.

Ne hagyd, hogy a vállalkozásod csupán munkahely legyen számodra. Legyen az a hely, ahol megvalósítod az álmaidat, ahol növekszel és fejlődsz. Egy vállalkozás nem csupán egy módja annak, hogy pénzt keress, hanem egy eszköz, amivel jobbá teheted a világot. Ezért mondom azt, hogy érd el a 90 millió forintos jövedelmet, mert hiszem, hogy megérdemled.


Légy bátor, légy bölcs, és légy elszánt. Itt az idő, hogya siker útján haladj. Emeld fel a vállalkozásodat a következő szintre, és hozd ki belőle a legtöbbet. Merj nagyot álmodni, és ne elégedj meg kevesebbel.


Hozz döntéseket, amelyek előre visznek. Bármennyire is ijesztőnek tűnhet a változás, ne feledd: a fejlődés és a növekedés csak azon a határon túl található, ahol már kényelmetlenül érzed magad. A siker nem jön magától - kemény munkát, kitartást és időt igényel.


És amikor a nehézségekkel találod szembe magad, ne feledd: nem vagy egyedül. Egy közösség áll mögötted, akik támogatnak és segítenek a kihívások legyőzésében. Ezt a közösséget kínálja a Boost Budapest, egy vállalkozói csoport, ahol a tagok segítik egymást a saját üzletük fejlesztésében. Itt tanácsot kaphatsz, megoszthatod tapasztalataidat, új kapcsolatokat építhetsz, és megtanulhatod a siker kulcselemeit a szervezett események, tréningek és workshopok által.


Mi.Együtt.Fejlődünk.


A mottónk tükrözi elkötelezettségünket a közös siker iránt. Ha úgy döntesz, hogy csatlakozol hozzánk, akkor a vállalkozásod nem csak anyagi sikert fog elérni, hanem hozzájárul az egész közösség fejlődéséhez is. Ne feledd: a vállalkozásod sikerének kulcsa a közösség és a közös növekedés.




bottom of page