top of page

Mi is az a Boost?

Boost Hungary

A Boost Hungary a Boost Group egyik magyar szekciója, amely az európai értékekkel és etikus üzleti gyakorlatokkal összhangban álló vállalkozók közösségét egyesíti egyenlőre. Jelenleg a Boost ezen szekciója csak egy közösséget foglal magában, a budapesti vállalkozók által létrehozott Boost Budapest csoportot. A szervezet finn gyökerekkel rendelkezik és hivatalosan Finnországból irányított, a magyar tagok valójában a finn Boost Grouphoz tartoznak.

A Boost Groupot finn vállalkozók alapították, mint egy üzleti coaching és hálózatépítésre specializált platformot, amely a vállalkozói szellemet ötvözi a finn üzleti kultúra mély értékeivel. A cég a globális pandémia idején jött létre, és rövid időn belül kiemelkedő központtá vált a szakmai fejlődés és az együttműködés terén.

Magyarországon jelenleg a Boost Budapest Explore csoportja áll a Boost Hungary szekció élén. Ennek a csoportnak a fő célja, hogy nemzetközi támogatást nyújtson a helyi vállalkozóknak, elősegítve ezzel üzleti sikerüket és erősítve kapcsolataikat mind helyi, mind európai szinten. A Boost Budapest csoport különösen nagy hangsúlyt fektet a hálózatépítésre és az üzleti ismeretek megosztására, ezzel is előmozdítva a tagok közötti szinergiákat és növelve az üzleti lehetőségeket.

CAN18625.jpg

Mi az az "Explore" csoport?

A Boost keretein belül működő Explore csoportok különleges érdeklődési területek szerint összegyűjtött tagok számára biztosítanak összejöveteli lehetőségeket. Ezek a csoportok a Boost Academy tananyagainak peremén működnek, de magukban hordozzák a specializált hálózatépítés szellemiségét, tevékenységeik pedig összhangban vannak tagjaik egyedi érdeklődési köreiivel. Minden Explore csoport autonómiával rendelkezik, mégis szoros kapcsolatban áll a Boost központi szellemiségével, szimbiotikus partnerségen keresztül. A tagok részt vehetnek az Akadémia ülésein, hozzáférve ezzel a tudás bőséges tárházához, amit az Akadémia képvisel. Az Explore csoportok vezetése tükrözi az Akadémiaét, egy szóvivő, egy csoportszervező és egy csoportérdeklődési vezető áll az élükön, akiket az Angel Team önkéntes erőfeszítései támogatnak, amelyek a közösségi részvétel és bővítés ügyét szolgálják. Az Explore csoportokban a találkozók inkább nagyobb események, melyeken a részvétel kötelező; ezek a nyitott események ritkák, de nyitottak a tagok és vendégeik számára is. Ezekben az eseményeken egy tag vagy egy vendég vállalat önként vállalja az esemény házigazdájának szerepét, és állja az összes szükséges díjat és költséget, cserébe lehetőséget kap vállalkozásának bemutatására és a helyszín dekorálására saját marketing anyagaival.

Boost Explore Találkozó Típusok:

 • Személyes nyitott találkozó, ahol a vendégek havonta egyszer szívesen látottak

 • Személyes vagy online zárt Mastermind találkozó, csak a csoport tagjainak

 • Online nemzetközi találkozó vendégekkel

 

Egy Tipikus Boost Explore Találkozó Menete:

A találkozó reggelivel 7-8 óra körül, ebéddel 11-12 óra körül, vagy vacsorával 15-16 óra körül kezdődik. A kezdés időpontját a csoport menedzsere határozza meg.

 • 8:00 - Megbeszélés kezdete és reggeli: Az Boost Explore találkozói egy könnyed, barátságos hangulatú étkezéssel kezdődnek, amelyet a helyszín étkezőjében szolgálnak fel. Ez a nyitány lehetőséget biztosít a tagoknak, hogy lazán beszélgessenek, miközben élvezik a frissítő ételeket és italokat.

 • 8:05 - A csoport bemutatása: Az étkezés alatt a szóvivő röviden bemutatja az Boost Explore csoportot, kiemelve a csoport céljait és az aznapi programot, és tájékoztatást nyújt a csoporthoz való csatlakozás módjáról.

 • 8:15 - Tagok és vendégek bemutatkozása: Minden tag számára biztosított 60 másodperc, hogy bemutatkozzon, ismertesse vállalkozását, és beszéljen arról, mit tud másoknak nyújtani, valamint miben kérne segítséget. A vendégek is bemutatkozhatnak, 60 másodperces időkeretben.

 • 9:15 - Szünet 1: Egy 10 perces kávé szünet következik, amely ideális alkalom a tagoknak a hálózatépítésre, személyes találkozók egyeztetésére, és üzleti lehetőségek vagy kihívások megvitatására.

 • 9:25 - Az esemény házigazdájának bemutatója: Az eseményt finanszírozó vállalkozás képviselője tart egy 25-30 perces előadást, amelyben bemutatja a vállalkozását, kínálatát és sok esetben nyújt akciós ajánlatot is a jelenlévők számára.

 • 9:55 - Szünet 2: Egy 15 perces kávé szünet következik, amely ideális alkalom a tagoknak a hálózatépítésre, személyes találkozók egyeztetésére, és üzleti lehetőségek vagy kihívások megvitatására.

 • 10:15 - Meghívott előadó: A csoport koordinátora által meghívott vendégelőadó tart egy 45-60 perces előadást, amely szakmai ismereteket és új perspektívákat nyújt a tagok számára. Az előadás témája változatos lehet, attól függően, hogy milyen területen szeretné a csoport bővíteni tudását.

 • 11:00 - Kérdez-felelek: Az előadás után egy rövid, 15 perces kérdezz-felelek szekció következik, ahol a tagok interaktív módon vehetnek részt.

 • 11:15 - Szünet 3: Egy 5 perces kávé szünet következik, amely ideális alkalom a tagoknak a hálózatépítésre, személyes találkozók egyeztetésére, és üzleti lehetőségek vagy kihívások megvitatására.

 • 11:20 - Networking játék: A jelenlévőket véletlenszerűen párba állítja a szóvivő, ami után kapnak 5 percet egymás foglalkozásának és ajánlatainak megismerésére. Az 5 perc leteltével a résztvevők egymás után bemutatják a vállalkozást, amit megismertek, 30 másodpercben.

 • 11:45 - Zárszó és csatlakozási tájékoztató: A találkozó hivatalos részének zárásaként a szóvivő összefoglalja a nap eseményeit, és tájékoztatást nyújt az Boost Explore csoporthoz való csatlakozás módjáról.

 • 12:00 - A találkozó vége: A találkozó hivatalosan 12:00-kor zárul, a hivatalos program után további szabad networkingre nyílik lehetőség, ahol a tagok kötetlenül építhetik kapcsolataikat.

CAN12600.jpg
lisaainfo.png
bottom of page