top of page

Vállalkozói kiválóság kibontása: Eric Partaker által ihletett betekintések


Egy vállalkozás indítása egyet jelent a növekedéssel és a folyamatos tanulással. Mint a Boost közösség lelkes tagja több, mint két éve, felbecsülhetetlen sok értékes ismerettel lettem gazdagabb, többek között Finnország elsőrangú üzleti coachaitól is volt lehetőségem tanulni, amiért nagyon hálás vagyok.


A szélesebb perspektívák felkutatásában izgatottan osztom meg a híres CEO coach, Eric Partaker kulcsfontosságú tanításait. Az ő útmutatása mélyen formálta vállalkozói szemléletemet, tanításokat kínálva, amelyek mélyen rezonálnak a Boost elveivel is.


Eric Partaker vállalkozói útja


Eric útja, jelentősen hozzájárult például a Skype úttöréséhez, majd később egy sikeres brit étteremlánc vezetéséhez is. Eric Portugáliában él, és CEO coachként nyújt támogatást vállalkozóknak. Könyvei és előadásai az igazi tudás kincsestárai, melyből Mi Boost tagok is előszeretettel szemezgetünk egy-egy tudásmorzsát.


Önreflexió ösztönzése kérdőíveken keresztül


Ahogy a Boost saját, Outi Impivaara által összeállított megközelítésénél, úgy Ericnél is introspektív kérdőívek kerülnek előtérbe a tréningek során, amelyek a egészség, üzlet és kapcsolatok fő területeire összpontosítanak. Ezek a területek mind szorosan kapcsolódnak a Boost fő oktatási kategóriáihoz:

  • Fejleszd Magad

  • Fejleszd Üzletedet és

  • Támogasd a Barátaid Üzletét.

Bár Eric prémium tréningjei jelentősen drágábbak, a filozófiája mégis szorosan kapcsolódik a Boost megközelítéseihez, hiszen mindkettő figyelemre méltó eredményekkel büszkélkedhet.


Célok meghatározásának művészete

Eric egyik meghatározó tanítása a célok világos meghatározása. Alapvető fontosságú, hogy tisztázzuk, mit szeretnénk elérni, legyen szó egészségről, gazdagságról vagy interperszonális kapcsolatokról. Minél élesebb a cél, annál világosabb az út.


Az elszámoltathatóság fontossága

Egy dolog célokat kitűzni, egy másik rendszeresen felülvizsgálni őket. A rendszeres ellenőrzések, akár mentorral vagy anélkül alapvetőek annak érdekében, hogy a vállalkozók a helyes úton maradjanak.


Szokások vs. feladatok

A napi szokások és az egyszeri feladatok között különbségeket kell tenni. Ez egyszerűsíti a célhoz vezető utunkat. Például az egészségesebb test elérése érdekében a rendszeres edzés elengedhetetlen, míg a fitneszfelszerelés megvásárlása egy egyszeri feladat.


Az idő: A legértékesebb vagyonod

Eric "Ideális Hét" elve sokak számára forradalmi volt, hiszen hangsúlyozza az alapos tervezés és prioritások fontosságát.


Az üzleti világ több, mint csak metrikák; ez egy élethosszig tartó folyamat, tanulás.

Nekünk, Boost tagoknak is felelősségünk, hogy kihasználjuk és alkalmazzuk ezeket a közös tanításokat a fejlődésünk érdekében.


Törjünk magasra, érjük el céljainkat!





bottom of page