top of page
CAN18650.jpg

Rendezvények

Küldetésünk nem kisebb, mint hogy a nemzetközi üzletfejlesztés világjáró kalandozásaival ötvözzük a magyar furfangot! Nem elégszünk meg azzal, hogy csak begyűjtjük a külföldi know-how-t; mi inkább azt a ritka, otthoni bölcsességet is színpadra állítjuk, amit mindenki irigyel tőlünk. Előadóink olyan kincseket tárhatnak eléd, amelyeket még a nagymamád is megirigyelne! Ha szeretnéd felfedezni, hogyan keveredik a magyar találékonyság a globális üzleti siker receptjével, látogass el hozzánk! Csekkold az eddigi bravúrjainkat és a közelgő csúcstalálkozóinkat a weboldalunkon. Ha felkeltettük érdeklődésedet, csapj le egy meghívóra valamelyik tagunktól – garantáljuk, nem fogsz unatkozni!

Az Üzleti Humor Ereje

Csütörtök reggel pörgesd fel magad a Boost Budapest Explore évadnyitó nagy dobásán, május 23-án! Meghívtuk Kovács András Pétert, a nevetés nagykövetét, hogy tartson nekünk egy pörgős előadást "Az Üzleti Humor Ereje" cím alatt. Vajon András olyan ütős tanácsokkal lát el minket, mint ahogy a poénokat szórja? Gyere el, és tudd meg te is, miközben egy finom reggelivel és frissítő kávéval indítjuk a napot az InterCity Hotel Budapestben.

Meríts inspirációt András fergeteges tapasztalataiból, miközben rengeteg networking lehetőségre is lecsaphatsz. Az esemény ingyenes, szóval ne hagyd ki - ha meg vagy hívva ;)

kovács-andrás-péter-boost2.jpg
event.png

2024 Május 23

Intercity Hotel

Budapest

bottom of page