top of page
Szerző képeTarmo Herlevi

5 hatékony marketingstratégia

Frissítve: 2023. ápr. 17.

Az online marketingben való sikeres megjelenés érdekében a vállalatoknak számos lehetőségük van a márkaismertség növelésére és a potenciális ügyfelek fizető vásárlókká alakítására.


Az alábbi 5 marketingstratégia segíthet a vállalatoknak e célok elérésében:

1. Tartalommarketing: A releváns tartalommarketing tevékenységek, blogok vagy podcast-ek segítségével hosszú távú kommunikációt generálhatunk, és a személyes kapcsolatokon és közös értékeken keresztül ügyfélbázist építhetünk.

2. Közösségi média marketing, és influencer marketing: ez a fajta marketingstratégia hatékonyan népszerűsíthet egy új terméket vagy szolgáltatást egy meghatározott célközönség vagy niche-személyiség számára.

3. E-mail marketing: A kisvállalkozások és az online kiskereskedők marketing hírleveleket használhatnak arra, hogy elérjék az e-mail listán szereplő jelenlegi vásárlókat, és tájékoztassák őket a legújabb és legjobb ajánlatokról és termékekről.

4. Pay-per-click (PPC) marketing: Az e-kereskedelmi marketingterv segít a vállalatnak nyomon követni az összes online hirdetés befektetésének megtérülését.

5. Referral marketing: A vásárlók által ajánlott új ügyfelek számára kedvezményeket biztosító marketingstratégia, amely segíthet a vállalatnak új ügyfelek szerzésében és a meglévő ügyfelek megtartásában.


Egy másik módja az online jelenlét javításának, ha hasonló vállalkozásokkal társulunk és keresztpromóciót folytatunk. Például, adhatunk ajánló kódokat vagy egyedi URL-címeket vállalkozó ismerőseinknek, mint egyfajta pénzügyi ösztönző, így ha valaki ezek felhasználásával vásárol, azzal mi is, és üzleti partnerünk is jól jár. Ha van mondjuk egy podcast-ünk, vagy videós hírcsatornánk, akkor itt is együttműködhetünk más kisvállalkozókkal népszerűsítve egymás termékeit és szolgáltatásait.

Természetesen a marketing része a személyes kapcsolatépítés is, amit a Boost Budapest csoporthoz csatlakozva könnyedén megtehetsz Te is hétről hétre. Boost tagként a Boost Hungary weboldalán közzé teheted céged profilját, valamint egy egész csapatnyi vállalkozó válik kapcsolati rendszered részévé, akik ráadásul készséggel segítenek és támogatnak téged.


Mi. Együtt. Fejlődünk.

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page