top of page

"Változtass, hogy változhass!" - Kálmán Melinda, a Zsírbontó Specialista


A Boost Budapest hálózatának egyik kiemelkedő vállalkozója, Kálmán Melinda, aki a Herbalife Nutrition táplálkozási programjának köszönhetően megváltoztatta életét és most másokat is segít a zsírbontásban, izomtömeg megtartásban, egészségmegőrzésben és sport táplálkozásban.


Kálmán Melinda története

Hat évvel ezelőtt Kálmán Melinda úgy döntött, hogy változtat az életén, és a Herbalife Nutrition táplálkozási program segítségével 4 hónap alatt, mozgás nélkül 10,5 kg-ot fogyott. Azóta a minőségi termékek részévé váltak életének, és immár 5,5 éve dolgozik táplálkozási tanácsadóként.



Miért érdemes Melindához fordulni?


Személyre szabot tanácsokkal és programmal segíti ügyfeleit:

  1. Minőségi, vitamindús étkezés: Melinda segítségével jobban támogathatod szervezetedet, immunrendszeredet és emésztőrendszeredet, akár laktóz- vagy gluténérzékenység esetén is.

  2. Jobb energia és teljesítmény: A Herbalife Nutrition termékei révén növelheted energia szintedet, munkavégzésed hatékonyságát és pihentetőbb alvást biztosíthatsz magadnak.

  3. Személyre szabott program: Melinda a személyes konzultáció során testösszetétel mérést is végez, és a céljaidnak megfelelő programot állít össze számodra.

  4. Vevőgondozás: Melinda nagy hangsúlyt fektet a vevőgondozásra, ami hosszú távú értéket képvisel.

  5. Kapcsolatépítés: Melinda edzőkhöz, dietetikusokhoz, infratrainer szalon tulajdonosokhoz és HR-esekhez keresi a kapcsolatot, hogy közösen támogathassák egymás szakterületét minőségi termékekkel és neked még több lehetőséget teremthessen az egészséges életmód kiépítéséhez!

Melinda célja, hogy világszinten javítsa az emberek életminőségét és erősítse az egészségüket. Ha szeretnél többet megtudni Melinda munkájáról és a zsírbontó szakértőről, látogass el a weboldalára: www.fitmeli.com


Sikerek és módszerek


Melinda módszerei és elkötelezettsége az egészséges életmód iránt számos sikertörténetet eredményezett. Ügyfelei az alábbi eredményeket érték el a programjának köszönhetően:

  1. Hatékony zsírbontás: Melinda módszerei révén ügyfelei képesek voltak jelentős súlyvesztést elérni anélkül, hogy kimerítő edzésprogramokat kellett volna követniük.

  2. Izomtömeg megtartás: A helyes táplálkozás és Melinda tanácsai alapján ügyfelei izomtömegüket megtartották, miközben zsírt vesztettek.

  3. Egészségmegőrzés: A Herbalife Nutrition termékek és Melinda személyre szabott étrendje révén ügyfelei egészségesebb életmódot alakítottak ki.

  4. Sport táplálkozás: Melinda segítségével az aktív életmódú ügyfelek megtalálták a számukra ideális táplálkozási tervet, ami támogatta sportteljesítményüket.

Jövőbeli tervek

Melinda célja továbbra is az, hogy minél több ember életminőségét javítsa és támogassa egészséges életmódjuk kialakításában. A jövőben szeretne további együttműködéseket kialakítani edzőkkel, dietetikusokkal és egyéb szakemberekkel, hogy közösen hozzájárulhassanak a társadalom egészségének javításához.


A Boost Budapest hálózatának tagjaként Melinda lehetőséget kap arra, hogy tapasztalatait és tudását megossza más vállalkozókkal, miközben ő is tanulhat mások sikeréből és tapasztalataiból. A közösség segítségével Melinda folyamatosan fejlődhet és bővítheti üzleti kapcsolatait, hogy még több emberhez eljuthasson szolgáltatásaival.


Amennyiben szeretnéd felvenni a kapcsolatot Melindával, vagy érdekel a munkája és a zsírbontó szakértővel kapcsolatos további információkért, keress rá a következő elérhetőségeken:


Kálmán Melinda

Zsírbontó Specialista

+36 30 431 70 16


Köszönet és további jó egészséget kívánunk minden olvasónak!



bottom of page