top of page

Nem lehetsz Te mindenre a válasz

Vállalkozóként gyakran hisszük, hogy mindenre képesek vagyunk, és minden felmerülő probléma orvoslására a saját eszköztárunkból kell valamit előhúznunk. Azonban, ahogy a régi mondás is tartja: "minden mesterség mestere semminek sem a mestere". Vagyis annak érdekében, hogy valóban kiemelkedőek legyünk az üzleti életben, fontos felismerni és elfogadni, hogy nem lehetünk mindenre mi magunk a megoldás.


A Boost Budapest küldetése, hogy a vállalkozókat képessé tegye saját személyes növekedési és fejlődési területeik felismerésére, ezáltal kimagasló eredmények elérésére. Ennek érdekében olyan kapcsolatépítő eseményeket szervezünk, ahol az aktív vállalkozók, és a különböző szakterületek képviselői megismerkedhetnek egymással, tapasztalatot cserélhetnek, ezzel lehetőséget teremtve a növekedésre és a sikerre.


A Boost egyik alapértéke az egész életen át tartó tanulás koncepciója. Ez azt jelenti, hogy még sikeres cégtulajdonosokként is mindig törekedjünk önmagunk és vállalkozásaink fejlesztésére. Ennek első lépése, hogy beismerjük, ha egy probléma vagy éppen lehetőség nem illeszkedik készségtárunkhoz vagy üzleti modellünkhöz.


Például, ha egy potenciális ügyfél olyan kéréssel fordul hozzánk, amely nem feltétlenül a mi erősségünk, fontos, hogy tájékoztassuk erről, és olyan kollégához, szakemberhez irányítsuk az ügyfelet, aki jobban felkészült az adott területen. Ez nemcsak az integritást és a hitelességünket mutatja meg, hanem elősegíti a kölcsönösen előnyös kapcsolatok erős hálózatának kiépítését is.


Azt is fontos megjegyezni, hogy üzlettulajdonosként időnk értékes és véges. Ha arra összpontosítunk, amit a legjobban csinálunk, és a többi feladatot delegáljuk, azzal maximalizálhatjuk hatékonyságunkat és eredményességünket.


Mi a Boost Budapestnél megértjük, hogy nehéz beismerni a tényt, miszerint nem lehetünk mindenre mi a válasz. Azonban ennek felismerésével és elfogadásával megnyílnak előttünk a növekedés és a siker új lehetőségei. Ha hasonló gondolkodású, egymást támogató és ajánló vállalkozói közösségét építünk fel, együtt jóval többet érhetünk el, mint egyedül bármikor.


Csatlakozz hozzánk, a Boost Budapesthez, hogy még többet megtudj a saját korlátaidról, azok felismeréséről és elfogadásáról, valamint hogy hogyan lehet felépíteni egy értékes közösséget a támogatási és ajánlási lehetőségekből!


Mi. Együtt. Fejlődünk.




bottom of page