top of page

Milyen trendek várhatók az online marketingben 2023-ban?

Updated: May 12, 2023


Az online marketing folyamatosan változik és fejlődik, és ahogy haladunk előre a 2023-as évben, számos trendre lehet számítani, amelyek befolyásolják az online marketing stratégiákat. Ezek a trendek az online értékesítés, a tartalommarketing, az influencer marketing és az automatizálás területén lesznek a leginkább figyelemre méltóak. Az online értékesítési trendek közül az egyik legfontosabb a mobil eszközökön történő vásárlás növekedése. Az emberek egyre inkább használják az okostelefonjaikat és a tableteiket a vásárlásra, így az online kereskedőknek alkalmazkodniuk kell ehhez a változáshoz, és olyan weboldalakat és alkalmazásokat kell kínálniuk, amelyek a mobil eszközökön is jól működnek.

A tartalommarketing területén a trendek közé tartozik a videó tartalmak növekvő népszerűsége. A videók a közösségi média platformokon és az egyéb weboldalakon is egyre nagyobb szerepet játszanak, és a vállalkozásoknak lehetőséget kell találniuk arra, hogy hatékonyan használják fel ezt a trendet, és meggyőzzék a potenciális vásárlókat a termékeik és szolgáltatásaik előnyeiről.


Az influencer marketing továbbra is egy fontos trend, és egyre több vállalkozás dolgozik együtt az influenszerekkel a márkáik promóciója érdekében. Az influenszereknek nemcsak a követőik száma, hanem a tartalmuk minősége és autentikussága is fontos, ezért a vállalkozásoknak alaposan fel kell mérniük, hogy kikkel dolgoznak együtt.


Az automatizálás is egy olyan terület, amelynek szerepe az online marketingben egyre nagyobb lesz. Az automatizálási eszközökkel a vállalkozások hatékonyabban tudják kezelni az online kampányaikat, a lead generálást és a felhasználói élményt. A 2023-as év tehát számos új trendet hoz az online marketing területén. A vállalkozásoknak fontos, hogy figyelemmel kísérjék ezeket a változásokat, és alkalmazkodjanak hozzájuk azért, hogy hatékonyabban tudják elérni az ügyfeleiket és növelni tudják a bevételeiket. A Boost Hungary üzleti csoport tagjai számára fontos lehet, hogy megtudják, hogyan alkalmazzák ezeket a új trendeket az online marketingjükben, és hogyan állítsák át a marketingstratégiájukat a változásokhoz. Az online marketing területe folyamatosan változik és fejlődik, ezért az érintetteknek nyitottnak kell maradniuk az új lehetőségekre és trendekre.


A Boost Hungary közösség a tagjai számára lehetőséget nyújt arra, hogy tapasztalatokat cseréljenek és tanuljanak egymástól, hogy együtt fejlődjenek az üzleti világban. Az online marketing területe nemcsak a nagyobb vállalkozások számára fontos, hanem azok számára is, akik kisvállalkozást működtetnek vagy egyéni vállalkozóként dolgoznak. Az online jelenlét és a hatékony online marketing növelheti a vállalkozások sikerét és hozzájárulhat a hosszú távú növekedésükhöz. A Boost Hungary által nyújtott támogatás és közösség pedig segíthet a tagoknak abban, hogy az online marketing terén is lépést tartva, sikeresen alkalmazva az új trendeket, elérjék a céljaikat.


Mi. Együtt. Fejlődünk.

bottom of page