top of page

Mikor fogsz végre pénz keresni a vállalkozásoddal?

Biztos vagyok benne, hogy már Te is találkoztál számtalan szakmai fejlesztő programmal. Néhány jó volt, néhány kevésbé. De mit szólnál ahhoz, ha találnál egy olyat, amely a Te vállalkozásodat is a következő szintre emelheti?

Ráébredtem, hogy ha egy program havi díja 300,000 forint alatt van, szinte mindig van egy "következő szint", amely vár rád valahol az út végén. Ez a szint általában drágább, és ígéretet tesz arra, hogy "minden titkot" felfed. De mit gondolsz, mi van, ha már befizettél erre a szintre? Hát persze, hogy jön egy ÚJABB szint még több "titokkal".


Ezt a játékot nem szeretjük.


Ezért a Boost Budapest Akadémia programja mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet a sikeres vállalkozásod építéséhez. Semmit sem tartunk vissza. Nincs titkos szint. És mindez csupán havi 100 euróba kerül.

Tagságoddal hozzáférhetsz MINDEN coaching ülésünkhöz, legyen az Finnországban, Észtországban vagy Magyarországon.

- Üzleti célok és Stratégiák

- Marketing és Értékesítés

- Termékek és szolgáltatások

- Folyamatok és Hatékonyság.. és még folytathatnám.


Ráadásul hozzáférhetsz MINDEN anyagunkhoz, amit a Boost app Akadémia menüjében használunk, és ingyenes fiókot kapsz a podit.fi audiokönyvtárban. Ez egy folyamatosan bővülő tartalmi készlet, amely jobb üzletemberré tesz. De a hab a tortán a csodálatos közösség, amelyhez csatlakozol.

Amint csatlakozol, nyitott karokkal fogadnak a finnugor országok vállalkozói, akik éppen annyira akarnak nyerni, mint Te.


Ez igazán a Boost titkos hozzávalója.


Ne hagyd, hogy a "költségvetés-barát" képzési programok becsapjanak.

Ehelyett inkább csatlakozz a Boost-hoz, tudva, hogy minden eszköz a rendelkezésedre áll. Mert a vállalkozásod elsődleges feladata, hogy segítsen az ügyfeleknek a termékeid vagy szolgáltatásaid által. És ezt a segítséget csak akkor tudjuk konzisztensen nyújtani az ügyfeleinknek, ha mi ezzel pénzt keresünk.


Higgy benne, hogy van egy jobb út, és mi segítünk Neked megtalálni azt! A Boost Budapest szakértői hajlandóak megosztani tapasztalataikat, bevált módszereiket és a sikeres üzleti modelljük kulcsfontosságú elemeit.


Ráadásul, amint csatlakozol a Boost-hoz, része leszel egy inspiráló vállalkozói közösségnek, ahol osztozhatsz a tapasztalataidon, építhetsz kapcsolatokat, és közben megtanulhatod a sikeres vállalkozásvezetés alapvető elemeit a szervezett eseményeink, tréningjeink és workshopjaink révén.


Tartsd szem előtt, hogy a Boost Budapest nem csak egy szakmai fejlesztő program, hanem egy olyan közösség, ahol a tagok segítik egymást vállalkozásaik fejlesztésében. Ha valóban elkötelezett vagy a vállalkozásod fejlődése iránt, és szeretnél csatlakozni egy olyan csapathoz, ahol a siker a közös cél, akkor a Boost Budapest a tökéletes választás.


Várunk szeretettel a Boost Budapest közösségében, hogy együtt fejlődjünk! Légy része valaminek, ami nagyobb nálad: egy olyan közösségnek, ahol minden tag hajlandó segíteni és támogatni egymást.


Mi.Együtt.Fejlődünk.

bottom of page