top of page

Lehet ajánlani a vállalkozásod?

A sikeres vállalkozás azon múlik, hogy a vállalkozó mennyire képes a termékét vagy szolgáltatását bemutatni. Amellett, hogy a vállalkozó maga is tisztában van azzal, hogy pontosan mit csinál, az is nagyon fontos, hogy mások is ajánlani tudják őt. Ha a vállalkozó nem tudja egyértelműen megfogalmazni, hogy mi a vállalkozása célja, akkor nagyon nehéz lesz megtalálnia az új ügyfeleket.


Sok vállalkozó olyan területen dolgozik, ahol nehéz leírni, hogy pontosan mit is csinálnak. Ebben az esetben a legjobb, ha a vállalkozó példákkal illusztrálja, hogy miben tud segíteni az ügyfeleinek. Ha egy vállalkozó jó példákat, referenciákat ad, az segít a leendő ügyfeleknek jobban megérteni a vállalkozását és megmutatja azt, hogy miben tud nekik segíteni.


Az elképzelés, hogy a vállalkozóknak tartott találkozókon bemutassa a vállalkozását, nagyon jó ötlet. Azonban sok cégtulajdonos túl tág ügyfélkört határoz meg. Például, ha egy kivitelező úgy gondolja, hogy "azokkal keresem a kapcsolatot, akik építkeznek", akkor ez nem elég konkrét. Ha ez a vállalkozó okos házakat épít és leginkább Kecskeméten és környékén, akkor inkább azt kellene mondania: Olyan kapcsolatot keresek, aki Kecskeméten vagy környékén okosház építésén gondolkozik.


Ha a vállalkozó egyértelműen és konkrétan meg tudja határozni azt, hogy kikhez szeretne eljutni, akkor sokkal valószínűbb, hogy sikeres lesz a termékének vagy szolgáltatásának bemutatása. Emlékezzünk rá, hogy a vállalkozás sikere azon múlik, hogy mennyire képes a vállalkozó a termékét vagy szolgáltatását bemutatni.

Mi a Boostnál ismerjük egymást, tudjuk, melyik vállalkozás mivel, és az ország mely területein foglalkozik. Boost-tagként olyannyira jó kapcsolatot ápolunk a tagságot alkotó vállalkozásokkal, hogy saját ügyfeleinknek ajánljuk a számukra megfelelő Boost-tag vállalkozást azokra a munkákra, amiket mi nem tudunk elvégezni. Ennek az ajánló rendszernek is köszönhető az, hogy még a válságos időkben is lesz munkája és ezáltal bevétele és megélhetési forrása a Boost-tag vállalkozásoknak.


Mi. Együtt. Fejlődünk.

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page