top of page
Szerző képeTarmo Herlevi

Lazíts egy kicsit

Frissítve: 2023. jan. 30.

Cégtulajdonosként könnyű beleragadni a vállalkozás működtetésének napi rutinjába, és gyakran elfelejtjük, hogy muszáj néha egyet hátralépnünk, és szünetet tartanunk. A pihenés ugyanis elengedhetetlen a munka és a magánélet egészséges egyensúlyának fenntartásához, illetve létfontosságú a cégünk növekedéséhez és sikeréhez.

Az üzleti siker egyik kulcsa a türelem. Egy sikeres vállalkozás felépítéséhez időre van szükség, és fontos megérteni, hogy a kívánt eredmények elérése időbe telhet. Egy év tapasztalatszerzéshez egy év kell, és bizony időbe telik, amíg a marketingtartalmak révén potenciális ügyfeleket szerezhetünk.

Ezért lényeges a ’türelmes sürgősség’ taktikáját alkalmazni, miszerint azokat a dolgokat, amelyeket azonnal meg kell tennünk, végezzük el mihamarabb. Azonban ami az eredményeket illeti, meg kell értenünk, hogy a kívánt cél elérése eltarthat egy ideig.


A Boost Budapestnél megértjük a szünet és a türelem gyakorlásának fontosságát. Ezért biztosítjuk tagjainknak a lehetőséget, hogy egy lépést hátralépjenek és feltöltődjenek. Heti rendszerességű coaching foglalkozásaink és magas színvonalú képzési programjaink lényege, hogy segítsük a vállalkozókat abban, hogy azonosítani tudják fókuszterületeiket, fejlődjenek, növekedjenek és stratégiákat dolgozzanak ki céljaik eléréséhez.

Az oktatás, a kapcsolatépítés és a közösségi szerepvállalás mellett az egész életen át tartó tanulás koncepcióját is alapvető értékként hirdetjük. Emellett hisszük, hogy a pihenés elengedhetetlen a kimagasló eredmények eléréséhez és a személyes fejlődéshez.

Amennyiben úgy érzed, hogy túlterhelt vagy, netán a kiégés jelei mutatkoznak nálad, azt javaslom, hogy lépj hátra egyet és lazíts kicsit. Legyél csapatunk tagja, csatlakozz a Boost Budapesthez, mi segítünk! Támogatásunkkal felismerheted a fejlesztendő területeket, és stratégiákat dolgozhatsz ki céljaid eléréséhez, hogy fejlődhess és sikeres lehess.

Mi. Együtt. Fejlődünk.



27 megtekintés0 hozzászólás

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page