top of page

Köteleződjünk el amellett, hogy több pénzhez jussunk!

Updated: Apr 17, 2023

Vállalkozóként és cégtulajdonosként az egyik legfontosabb dolog, amit tennünk kell, hogy elkötelezzük magunkat amellett, hogy bevételhez juttassuk cégünket. A bevétel ebben az összefüggésben azt jelenti, hogy vállalkozásunk létének célja az értékesítés lesz, és az ebből befolyó összeg a mi zsebünkbe kerül, hogy ezáltal kielégítsük szükségleteinket és növelhessük a céget. Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy innentől kezdve minden energiánkat és fókuszunkat a pénz hajszolására irányítjuk. Amit át szeretnék ezzel adni, hogy szükséges elköteleződnünk egy olyan tudatosság gyakorlása mellett, egy olyan gondolkodásmód mellett, amely vállalkozásunkat sikerre viheti. Ez a fajta elköteleződés tulajdonképpen alapfeltétele, hogy cégünket fenntartsuk és működtetni tudjuk, hiszen bevétel és profit nélkül hiába szeretnénk nagyon profi szolgáltatásokat nyújtani, ezt nem fogjuk tudni megtenni. Ha nem vagyunk képesek eltartani magunkat, akkor nem tudjuk eltartani a munkavállalóinkat sem, és az ügyfeleknek sem tudunk megfelelő minőségen szolgáltatni.


Vállalkozás indításakor könnyen előfordulhat, hogy beleragadunk a mindennapi feladatokba, kötelezettségekbe, és szem elől tévesztjük az eredeti célt. A Boost tagjaiként tudjuk, a siker egyik kulcsa az, hogy mindig a vállalkozásunk szükséges bevételére összpontosítsunk. Ez azt jelenti, hogy aktívan keressük az új értékesítési lehetőségeket, és kapcsolatokat építünk, hogy ezzel is biztosítsuk a folyamatos bevétel megteremtését a vállalatunk számára.


A Boost egyik alapértéke az élethosszig tartó tanulás koncepciójának előmozdítása, ezért évente négy, magas színvonalú képzési programot kínálunk üzleti klubtagjaink számára. Emellett heti 20 perces ingyenes coachingot biztosítunk, hogy segítsük a csoportokat a személyes és üzleti problémák azonosításában és megoldásában.


Az egyik legjobb módja annak, hogy bevételt generálj céged számára, az, hogy hálózatokat és kapcsolatokat építesz ki más vállalkozókkal és üzlettulajdonosokkal. A Boost Budapest tagjaként lehetőséged van arra, hogy olyan hasonló gondolkodású személyekkel lépj kapcsolatba, akik szintén elkötelezettek vállalkozásuk fejlesztése és a siker elérése iránt. Ezeken a kapcsolatokon keresztül értékes meglátásokra, tanácsokra és akár új értékesítési lehetőségekre is szert tehetsz.


Egy másik fontos szempont vállalatod bevételének növelésében az, hogy erős marketingstratégiával rendelkezz. Ez azt jelenti, hogy aktívnak kell lenned a közösségi médiában, értékes tartalmakat kell létrehoznod, és meg kell szólítanod a potenciális ügyfeleket.

Összefoglalva, vállalkozóként kulcsfontosságú, hogy elkötelezzük magunkat egy olyan tudatos gondolkodásmód mellett, ami lehetővé teszi, hogy nyereségessé tegyük vállalkozásunkat. Ha a kapcsolatok kiépítésére, a hálózatépítésre és egy erős marketingstratégiára összpontosítunk, biztosíthatjuk, hogy cégünk továbbra is bevételt termeljen, ezáltal képesek leszünk kiszolgálni az ügyfeleket, és lehetőségünk lesz növekedni. Boost tagként értékes erőforrásokhoz, támogatáshoz és hasonló gondolkodású közösségéhez tartozhatsz, melyek mind segítségedre lehetnek a sikeres marketingstratégia kidolgozásában és végrehajtásában, vagyis céljaid elérésében.


Mi. Együtt. Fejlődünk.


bottom of page