top of page
Szerző képeTarmo Herlevi

A recesszió elleni harcon átvezető útmutatónk

A recesszió egy olyan nehéz időszak, amikor a gazdaság visszaesik, a munkanélküliség nő, és a fizetések értéke csökken. Bár sok ember érzi a recesszió hatásait, néhány lépéssel megelőzhetjük a válság negatív hatásait. A Boost tagság számos olyan előnyös lehetőséget nyújt, amelyek segíthetnek a válság elleni harcban.


  1. Tartalék képzése: Az első szabály a válság elleni küzdelemben, hogy azok élik túl, akiknek tartalékaik vannak. A Boost tagság segít abban, hogy megtanuld a legjobb stratégiákat a céged gazdasági helyzetének fellendítéséhez!

  2. Kedvezmények: Minden Boost tag maga dönti el, hogy ad-e kedvezményt más tagoknak, de bevett szokás, hogy egymásnak igyekszünk kedvezményt biztosítani a kölcsönösség elvén.

  3. Tanácsadás: A Boost tagokat az elvek kötik össze és egyik legfontosabb elvünk az önzetlen segítségnyújtás. Ne félj tehát tanácsot kérni és lehetőségeidhez mérten adni!

  4. Üzleti oktatás: A Boost üzleti trainingjei a tagok számára ingyenesen hozzáférhető a találkozókon. Ezek a képzések segíthetnek fejleszteni tagjaink készségeit, vállalkozásait és egymást.

  5. Összetartás és biztonság: A Boost tagok összetartanak. Ha valamelyikünk cégében probléma van, azt a találkozón megvitatjuk és lehetőségeinkhez képest segítünk egymásnak, legyen az tanács, egy-egy beszélgetés, közös program vagy konkrét üzlet.


Bármilyen kihívással nézel is szembe, ne feledd, hogy ez nemcsak nehézség, hanem egyben lehetőség is számodra. Ha egy ajtó bezárul, hozz létre helyette egy újat. Soha nem tudhatod, milyen felfedezések várnak még rád, amelyeket megvalósíthatsz a vállalkozásodban. Még az is lehet, hogy te segítesz másoknak az úton. Recesszió idején különösen fontos egy olyan szuper üzleti közösséghez tartozni, ahol figyelünk egymásra, szükség esetén segítjük egymást és a folyamatos tanulás által fejlődünk. Együtt könnyebb legyűrni a kihívásokat. Ne légy egyedül a recesszióban, tarts velünk és legyünk sikeresek együtt!


Mi. Együtt. Fejlődünk.

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Preszter Gábor
Preszter Gábor
Feb 18, 2023

A kis segítség akár nagy segítség is lehet!A Presdom kft-nél minden Boost tagnak 10% kedvezmény jár!🙂🤝

Like
bottom of page