top of page

A kemény munka megtérül, de tudnod kell, meddig tarts ki, és mikor hagyd abba!

A kemény munka megtérül, de tudnod kell azt, mikor kell szünetet tartanod. Az elmúlt év nehézségei mindannyiunk számára megmutatták, hogy bizonyos időszakok elsöprőek lehetnek. Azonban, ha abbahagyod a munkát, a marketinget és a kapcsolatépítést, akkor ezeket valaki más fogja elvégezni helyetted, és elveheti tőled az ügyfeleidet.


Az alábbi listában olyan dolgokat mutatunk be, amiket fontos szem előtt tartanod, amikor nehéz a helyzeted:

  1. Irányítsd a dolgokat, amiket tudsz – Amikor átvesszük az irányítást a reálisan irányítható dolgok felett, kevésbé érezzük magunkat túlterheltnek. A szünetek javítják a termelékenységet, így fontos, hogy időnként megpihenjünk.

  2. Felismerni, mikor elengedhetetlen szünetet tartani – Néha szükségünk van lelki vagy fizikai szünetre, amikor újra összpontosíthatunk, új perspektívát nyerhetünk, és friss levegőhöz jutunk. A mozgás remek terápia lehet, miközben szünetet tartunk.

  3. Legyél hálás – Képessé kell válnunk a kihívásokon túl látni azokat a dolgokat is, amikért hálásak lehetünk. A hála megnyugtató érzést nyújthat és motiválhat, hogy tovább haladjunk az utunkon.

A kemény munka megtérül, ha képesek vagyunk folytatni, és tudjuk, mikor van szükségünk szünetre. Irányítsuk azokat a dolgokat, amiket tudunk, ismerjük fel, mikor van szükségünk szünetre, és legyünk hálásak a dolgokért. Tartsuk meg, vagy hozzuk vissza a lendületet, és ne adjuk fel! Ügyeljünk a lelki és testi egészségünkre, hogy képesek legyünk folytatni a munkát. Mindig nézzünk előre, célozzunk magasra, és bízzunk abban, hogy elérjük a céljainkat. A siker nem jön könnyen, de ha eltökéltek vagyunk és folyamatosan dolgozunk rajta, végül elérhetjük azt.


A Boost tagjaiként az önmagunk által magasra kitűzött céljainkat együtt, a többi Boost taggal közösen elvégzett kemény munkával könnyebben tudjuk elérni, mintha egyedül próbálkoznánk. A Boostnál segítséget nyújtunk tagjainknak abban, hogy kemény munkával, szem előtt tartva a jó egészségünkhöz szükséges kikapcsolódást is, el tudjuk érni céljainkat.


Mi. Együtt. Fejlődünk.

bottom of page