top of page

Gyere el a Boostba!

 

 

Nagyon örülnék ha meglátogatnád egy találkozónkat az InterCity Hotelben. Gyere el és ismerd meg a finn üzleti kultúrát, amit igyekszünk Magyarországra hozni. A Boost Budapest csoport vállalkozók és cégtulajdonosok baráti közössége és szívesen látunk téged vendégként. Ha kedved támadt részt venni a találkozónkon, egyszerűen töltsd ki az oldal alján található jelentkezési lapot.

A találkozó helye:
IntercityHotel Budapest

Baross tér 7-8, 1087 Budapest, Hungary
Telefonszám: +358 40 967 1785

E-mail cím: mikael.denut@boostfinland.fi

A Boost Hungary elérhetőségei:

Boost Group Oy
Postacím: Sinikalliontie 7, 02630 Espoo, Finnország
Telefonszám: +358 40 967 1785

E-mail cím: mikael.denut@boostfinland.fi


Milyen egy Boost találkozó?

 

A Boost Budapest találkozók jellemzően 2 óra hosszat tartanak, reggel 8 órakor kezdődnek és 10 órakor érnek véget. A találkozók kényelmes és professzionális környezetben zajlanak az InterCity Hotel Budapestben. A találkozó felépítését úgy alakították ki, hogy a tagok számára egyensúlyt biztosítson a hálózatépítés, a tanulás és az üzletfejlesztési lehetőségek között.

 

A találkozó a Boost Your Business szegmenssel kezdődik, mely a Boost Budapest csoport bemutatásával nyit, miközben lehetőséget biztosít a tagok és a vendégek számára a közös reggeli elfogyasztására. Ezt követi a tagok bemutatkozása, ahol minden tagnak 30 másodperc áll rendelkezésére, hogy bemutatkozzon és bemutassa vállalkozását. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a tagok megismerjék egymást és a csoportban képviselt különböző vállalkozásokat.

 

A tagok bemutatkozása után 15 perc szünet következik, ahol a tagok networkingezhetnek, személyes találkozókat beszélhetnek meg, és megvitathatják az esetleges üzleti lehetőségeket vagy kihívásokat.

 

A találkozó második felét az üzletfejlesztés és a tanulás teszi ki. A találkozó Boost Your Business szegmense egy üzleti tréninggel kezdődik, amelyet a csoport választott trénere vezet. A képzés célja, hogy értékes információkat és stratégiákat nyújtson, amelyeket a tagok később a saját vállalkozásuk kapcsán is alkalmazhatnak. A tréninget követően beszélgetésre és kérdezz-felelek szekcióra kerül sor, ahol a tagok kérdéseket tehetnek fel, illetve megoszthatják egymással saját tapasztalataikat és meglátásaikat.

 

Amennyiben egy tagtársunk jelzi, hogy vállalkozása vagy ő maga személy szerint valamilyen nehézséggel küzd, az oktatás helyett a csoport trénere az érintett taggal együtt közösen ismerteti a megoldandó problémát, a csoport pedig ezután közösen igyekszik megoldást, támogatást, vagy direkt segítséget találni a számára.

 

A találkozó Boost Your Friend's Business szegmensében a tagok beszámolhatnak az előző találkozó óta adott ajánlásokról, a megnyert üzletekről és a megtartott face-to-face találkozókról, és megvitathatják az egymás közötti együttműködési és támogatási lehetőségeket.

 

A találkozó zárszóval és a csoporthoz való csatlakozás módjáról szóló tájékoztatással zárul. A résztvevőknek lehetősége nyílik találkozni más hasonló gondolkodású cégtulajdonosokkal és vállalkozókkal, új stratégiákat és technikákat tanulhatnak a vállalkozásuk fejlesztéséhez, és értékes kapcsolatokat építhetnek ki más tagokkal.

 

A Boost Budapest találkozók célja, hogy támogató és produktív környezetet biztosítsanak a tagok számára vállalkozásuk fejlesztéséhez és céljaik eléréséhez. A hálózatépítés, a tanulás és a többi taggal való együttműködés lehetőségével a csoport kiváló közege a vállalkozásaik fellendítésére és sikerre vágyó vállalkozóknak.

 

A találkozók felépítése a következő:

 

8:00: A megbeszélés kezdete és a reggeli felvétele a szálloda étkezőjéből
8:05: Boost Yourself rész: A Boost Budapest hálózatépítési csoport bemutatása a reggeli elfogyasztása közben
8:15: Tagok bemutatkozása (tagonként 30 másodperc, látogatónként 1 perc)
8:45: Szünet (15 perc) – Hálózatépítés és interakció a tagok között, személyes találkozók egyeztetése
9:00: Boost Your Business rész: Üzleti képzés (maximum 20 perc)
9:20: Beszélgetés és kérdezz-felelek
9:35: Boost Your Friend's Business rész: Ajánlások bejelentése, személyes találkozók és a Boost Hungary Budapest csoporton keresztül megnyert üzletek ismertetése
9:55: Zárszó és tájékoztató a csoporthoz való csatlakozás módjáról
10:00: A találkozó vége

 

Fontos megjegyezni, hogy az ütemterv a csoporttól, a helyszíntől és az adott találkozó formátumától függően változhat.


A találkozón való részvétel elköteleződést is jelent?

 

Nem. Az, hogy vendégként részt veszel egy Boost Budapest találkozón, nem jár semmiféle elköteleződéssel. A Boost tagjai megértik, mennyire fontos, hogy a lehető legtöbb vállalkozót megismerjék, és úgy gondolják, hogy a találkozókra meghívott vendégek kiváló lehetőséget kínálnak erre. Vendégként hasonló gondolkodású vállalkozókat ismerhetsz meg, hálózatot építhetsz, tanulhatsz mások tapasztalataiból, és értékes betekintést nyerhetsz a legújabb üzleti trendekbe és stratégiákba. Ezen kívül saját vállalkozásodat is bemutathatod, ami által a magad láthatóságát is növeled más sikeres vállalkozók körében.


A Boost Budapest csoport arra buzdítja vendégeit, hogy évente két találkozón vegyenek részt anélkül, hogy taggá válnának, mert így jobban átérezhetik, miről szól egy csoport, és milyen előnyökkel járhat a tagság a vállalkozó és vállalkozása számára. Amennyiben úgy látják, hogy az adott csoport megfelelő közeg lehetne a számukra, még mindig fontolóra vehetik a csatlakozást. 

 

A Boost Group olyan vállalkozók exkluzív közössége, akik elkötelezettek aziránt, hogy segítsék egymást sikeressé válni, és hisznek abban, hogy közös munkával többet érhetnek el, mint külön-külön egymaguk. Vendégként lehetőséged nyílik arra, hogy részese legyél ennek az exkluzív közösségnek, és saját magad is megtapasztald az előnyeit.


Nekem is meg kell szólalnom?

 

Nem kell beszédet tartanod és nem kell felszólalnod a Boost találkozón, ha nem szeretnél. A találkozó során minden résztvevőnek lehetősége nyílik ugyan önmaga és a vállalkozása bemutatására – tagoknak 30 másodperc, vendégnek pedig 1 perc áll a rendelkezésére –, de nem kötelező felszólalnod, ha nem érzed kényelmesnek.

 

Ezen kívül a találkozó során lehetőséged nyílik beszélgetésre és személyes találkozók egyeztetésére is, így kötetlenebb környezetben ismerkedhetsz a többi taggal és oszthatsz meg információkat a vállalkozásodról.


Dress code?

 

A Boost Hungary minden tagot arra biztat, hogy kényelmesen és lehetőség szerint úgy öltözködjön, hogy az õt és a szakmáját is õszintén reprezentálja. Ez azt jelenti, hogy a rendszeres heti találkozókon nincs szigorúan vett “dress code”. A tagok szabadon viselhetnek bármit, amit munkájuk során általában is viselnének. Egy festőt is jobban megjegyez az ember, ha munkaruhában van, mint ha öltönyben látja, azonban fontos szem előtt tartani, hogy az első benyomás rengeteget számít, és éppen ezért bármit visel is az ember, nem árt, ha tiszta és ápolt.

 

Összességében a Boost Hungary nagyra értékeli a professzionalizmust és a mások iránti tiszteletet, de a tagok kényelmét és hitelességét is szem előtt tartja. Az a legfontosabb, hogy a lehető legjobb színben tüntesd fel magad és a vállalkozásodat!

bottom of page