top of page

Szakember ajánló

 

 

Szakember ajánló szolgáltatásunkat bárki igénybe veheti. A Boost Hungary olyan üzleti közösség, ahol a fejlődni vágyó vállalkozók olyan csoportokat alkotnak, melyek hétről hétre üzleti tréningjeinken vesznek részt azért, hogy a segítségünkkel fejlesszék saját magukat és a vállalkozásukat is. Ezeknek a találkozóknak a lényege a képzés, a kapcsolatépítés és ezek a vállalkozók egy olyan elit csapat tagjai, mely nagyon magas erkölcsi és társadalmi normáknak felel meg. A vállalkozóinkat ez a mentalitás köti össze. Ha szeretnéd a vállalkozóink munkáját igénybe venni, mert segítség kell neked, akkor jó helyen jársz, töltsd ki az űrlapunkat. A kitöltött űrlap elküldése után napokon belül fel fog hívni vagy levelet ír neked egy megbízható vállalkozónk, aki segíteni tud neked.

Mire keresel megoldást?

Köszönjük, hogy megtisztelsz minket a bizalmaddal!

Töltsd ki a fenti adatlapot, mi ezután az általad megadott információk alapján megvizsgáljuk az igényeid, és ennek megfelelően saját hálózatunkból keresünk egy olyan személyt, aki megbízható és korrekt, segíteni tud majd neked a problémád megoldásában, legyen az karbantartás, építés, temetkezés, pénzügyek, tanácsadás vagy bármi más.

Alapelveink egyike a társadalmi felelősségvállalás, így hát nem titkolt célunk, hogy változtassunk az üzleti életen és pozitív hatást fejtsünk ki a környezetünkre. Ennek egyik módszere, hogy ne csak a vállalkozóknak segítsünk, hanem vállalkozóink ügyfeleinek is, azaz neked is. 

Az általad megadott adatokat továbbítjuk annak a vállalkozónak, aki szerintünk a legmegfelelőbb lesz számodra. Ha olyan problémával fordulsz hozzánk, amire nem tudunk egyből választ adni, megvitatjuk a találkozónkon, ahol kizárólag a probléma megértéséhez szükséges minimális adatokat osztjuk meg a Boost tagokkal.

bottom of page