top of page
Szerző képeTarmo Herlevi

Szagtalanítás, vízkezelő, hő- és légtechnikai rendszerek karbantartása és kiépítése: Aqua-Nívó Kft.

Frissítve: 2023. ápr. 17.

A Boost Hungary nem jöhetett volna létre az Aqua-Nívó Kft nélkül. 2022 nyarán Horváth Márton Finnországban találkozott először a Boost koncepciójával, amikor továbbképzésen töltött ott egy hónapot. Márton cége nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlődésre és tanulásra, és Finnországban a légtechnikai rendszerek kiépítéséről és karbantartásáról tanult. Itt látogatott el Márton a Boost Finland egy találkozóján, és javaslatára a vezetőség pár hónapon belül meg is kezdte a Boost Hungary kiépítését. Az Aqua-Nívó Kft a Boost Budapest csapatának meghatározó tagja, hiszen a cég folyamatos fejlődését és tanulását tükrözi a Boost filozófiája is.


Az AQUA-NÍVÓ Víz- és Hőtechnikai Kft. magas szintű szakértelemmel és innovatív megoldásokkal segíti az ipar nagy- és közepes vállalatait abban, hogy vízkezelő, hő- és légtechnikai rendszereik zavartalanul működjenek, és a legújabb fejlesztésekkel bővülhessenek. A cég egyik legnagyobb erőssége a Labiotest által kifejlesztett ipari szagtalanítási technológia, amelynek segítségével a vállalatok feltűnésmentes környezetben folytathatják a termelést, anélkül, hogy a lakosság részéről panasz érkezne a rossz szagokra.



Bemutatjuk a Boost Hungary megalakulásának egyik meghatározó tagját, az Aqua-Nívó Kft-t!


Az AQUA-NÍVÓ Víz- és Hőtechnikai Kft. egy olyan cég, amely nagy és közepes ipari termelővállalatok számára biztosítja a vízkezelő, hő- és légtechnikai rendszereik zavartalan működését. A cég az a legmodernebb technológiákat használja, hogy a termelést feltűnésmentesen szolgálhassa.


Az AQUA-NÍVÓ Kft. szakterülete a vízkezelés, a hőtechnika és a légtechnika, Magyarországon pedig meghatározó szerepet játszik az ipari szagtalanításban is. A cég az olasz Labiotest S.R.L. ipari szagtalanítási technológiáját használva képes hatékonyan megszüntetni a kellemetlen szagokat az ipari és mezőgazdasági területeken. Ez az ipari szagtalanítási technológia magas tisztítási hatékonyságot biztosít, és az általa használt anyagok nem károsítják a környezetet, valamint a belégzésük is teljesen biztonságos.


És mégis, hogy működik ez a szagtalanítási technológia?


A Labiotest technológia alapja a levegőtisztítás elve, amelyben a micellákat képző molekulák olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek által összegyűjtik és blokkolják a rossz szagok molekuláit a levegőben. Ennek köszönhetően a technológia nemcsak feltartóztatja és kontrollálja a rossz szagok terjedését, hanem csökkentheti a levegőben lévő por, mikro-mérgezőanyagok és biológiai ágensek mennyiségét is. A Labiotest termékei vízből és speciális anyagokból állnak. A keveréket porlasztással juttatják a szagterhelt levegőbe, amely nem szennyezi a környezetet, és nem lépnek kémiai reakcióba a környezetükkel. A nano-részecskék micellákat képeznek a szagmolekulák körül, így a létrejött aggregátum már szagsemleges, és a gravitáció a talaj közelébe húzza őket.





Mit érdemes megjegyezni az Aqua-Nívó Kft-ről?


Az Aqua-Nívó Víz- és Hőtechnikai Kft. büszkélkedhet azzal, hogy a legújabb technológiák és a legmodernebb megoldások segítségével tudja biztosítani a legjobb szolgáltatást az ipar nagy- és közepes vállalatai számára. Az ipari szagtalanítási technológiájuk, a Labiotest, kiemelkedően magas tisztítási hatékonyságot és környezetbarát megoldásokat nyújt, ami lehetővé teszi a vállalatok számára a zavartalan működést és a lakossági panaszok elkerülését. Az Aqua-Nívó Víz- és Hőtechnikai Kft. tehát olyan választást kínál, amely biztosítja a termelési folyamatok szempontjából a legjobb eredményeket, valamint környezetbarát megoldásokat kínál a vállalatok számára.




Érdekel a munkájuk?




50 megtekintés0 hozzászólás

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page