top of page
Szerző képeTarmo Herlevi

Ingatlanügyek nyugodtan? Igen, lehetséges. Hinkel Szilviával.

Hinkel Szilvia nevéről sokaknak azonnal az ingatlan szó jut eszébe. Nem véletlenül, hiszen komplex és empatikus megközelítésének hála sokan megélték a nyugodt ingatlanügyletet – legyenek akár eladók, vevők, befektetők, bérlők, vagy ingatlanos kérdéseket fontolgatók.


Bemutatjuk a Boost Hungary egyik első tagját, Hinkel Szilvia ingatlancoachot.

Szilvia küldetése, hogy az ingatlanokkal kapcsolatos döntés és folyamat nyugodt, könnyed és tudatos legyen, hogy az emberek vágyaikat, céljaikat elérjék. Abban mindannyian egyetértünk, hogy az ingatlan egy igen fontos összetevője az életünknek. Sokszor az egyik, ha nem a legnagyobb vagyontárgyunk, életünk bázisa és kiinduló pontja (az Otthonunk), amihez rengeteg élmény, érzés és emlék kötődik. Többször jelentős eleme befektetési portfóliónknak.

Változtatni, döntést hozni e témában? Bizony ez nagy felelősséggel jár együtt. Ráadásul jelentős idő- és energiabefektetéssel is jár. A kérdés, kétség és félelem, rosszabb esetben szorongás érzésével jár együtt. Ahogy Szilvia mondani szokta „felkészültség hiányában az egész olyan élménnyé tud válni, mint egy hullámvasút az elvarázsolt kastélyban.”


Miként érheted el a nyugalmat egy ilyen – családodra, cégedre is – jelentős témában?

Tapasztalata szerint az ingatlanok esetén is a tudás, a gyakorlatban alkalmazott felkészültség a forrása a nyugodt és könnyed (nem könnyű!) folyamatnak. Induló és bővülő online, csoportos kurzusaival hozzájárul, hogy az ingatlanok eladói és vevői rendszerbe foglaltan és könnyen érthetően, élvezetesen megismerkedjenek az ingatlanok komplex világával.

„Az ingatlan olyan, mint egy nagyon szép, központi mintája egy szőnyegnek, amihez számos irányból, számtalan szál és motívum csatlakozik” – vallja Szilvia. Hogy mit jelent ez pontosan? Szilvia számtalan szemszögből és érzékenyen közelíti meg az ingatlan témáját, így kurzusai is ezt az összetett szemléletet képviselik, melyet eddigi életútjának, tapasztalatának köszönhetünk.


Szilvia okleveles építőmérnök végzettsége mellé szerezte meg az ingatlan közvetítői és – vagyonértékelői képesítéseit. Karrierjét egy nemzetközi ingatlantanácsadó cégnél kezdte piackutatóként, majd egy ingatlanbefektető cégnél folytatta, ahol értékbecslőként jogilag kihívásos ingatlanok terén szerzett tapasztalatot. Ezt követően kipróbálta magát építőipari projektmenedzserként is több éven át. Közel három éve dolgozik ingatlan coacként, tanácsadóként és közvetítőként, és útját ügyfelei gyarapodó sikerei jelzik. A 14 éve tartó önismereti útja szintén jelentős hozzájárulást ad munkamódszeréhez.


Ha személyesen dolgoznál Szilviával…

Bár Szilviának szívügye minél több ember felkészítése, fontosnak tartja, hogy egyéni kérdésekben, ügyekben is elérhető legyen. Így személyre szabott coaching alkalmain át tudod beszélni vele a téged leginkább foglalkoztató kérdést, témát, érzést – ingatlanos folyamatod bármely fázisában, hogy az elakadás helyett tovább tudj lépni. Emellett a megszokott ingatlanközvetítéssel is foglalkozik Budapesten, melynek keretében eladja és kiadja ingatlanodat. További szolgáltatása értékvélemény készítése, melyekkel támogatja a döntéshozási folyamatot.


Mindezek mellett számos ingatlanbefektetőnek volt segítségére akár tanácsadóként, aki üzleti modellt épít, akár operatív résztvevőként, amikor a stratégia felállításától, az ingatlan megtalálásán és letárgyalásán át, a bérlő megtalálásáig és menedzseléséig. Kiváló angol nyelvismeretének hála mindezt akár külföldi partnereknek is.


„A siker egy álommal kezdődik.” Kezd el most megvalósítani a tiedet, kezdd el a felkészülésedet Szilvia blogcikkeivel: https://hinkelszilvia.hu/blog/

46 megtekintés0 hozzászólás

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page