top of page
Szerző képeTarmo Herlevi

Ha PR, akkor Langmár!

A Langmár Kommunikáció nevét a legtöbben a PR szolgáltatásukról ismerik. Kevesen tudják azonban, hogy a Langmár Zsuzsa vezette cég fő profilja az online kommunikáció, azon belül is az értékesítési szövegírás, a tartalomgyártás az erősségük.



Bemutatjuk a Boost Hungary egyik első tagját, a Langmár Kommunikáció csapatát


A Langmár Kommunikáció küldetése, hogy a kiváló cégeket segítse abban, hogy kimagasló legyen a kommunikációjuk.

„Ügyfeleink a saját szakterületükön zseniálisak, ugyanakkor nem látnak tisztán az online kommunikáció és a marketing napi szinten változó világában. Az ilyen cégek kommunikációját tervezni nagyszerű dolog, mivel remek szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek, óriási szakmai tudás van a cégvezetők fejében. Ebből élvezet tartalmakat, szövegeket készíteni.

Mi abban segítünk nekik, hogy ne pazarolják a drága idejüket olyan »nemszeretem« feladatok elvégzésére, amiben középszerűek. Sok helyen a kommunikáció egy olyan »nemszeretem« feladat, ami épp úgy létfontosságú a cég életében, mint egy házasságban” – mondja Langmár Zsuzsa vezető tanácsadó.


Ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani.


Ez az egyik fő mottója a Langmár Kommuniáció csapatának, akik pontosan látják, hogy nem mindig az a vállalkozás népszerű az online világban, akinek a legnagyobb a szakértelme és a legjobb szolgáltatást nyújtják a valóságban. Ezért kell figyelmet fordítani a jó hírnév és a szakértői státusz tudatos építésére.

Milyen eszközöket lehet ehhez használni? A PR, a médiamegjelenések segítségével egyszerre többmillió emberhez juthat el az üzenetünk, közük olyanokhoz is, akiket hirdetéssel nem tudunk megcélozni. Eközben pedig megkérdőjelezhetetlen presztizst jelent egy-egy tévéinterjú, rádiós beszélgetés vagy PR-cikk a nagy hírportálokon.

A Langmár Kommunikáció titkos fegyvere, hogy ellátja olyan trükkökkel az ügyfeleit, melyekkel a PR eredményeket évekig bizalomnövelő eszközként használhatják a marketing és értékesítési folyamatokat felgyorsítva ezzel.





Mi az 5 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes a Langmár Kommunikációról?


  1. A határidő náluk szent. Biztos lehetsz benne, hogy elkészülnek a munkával akkorra, amikorra vállalták azt.

  2. 100% garanciát adnak a munkájukra. Ha esetleg másodikra vagy harmadikra sem elégedett az általuk írt szöveggel az ügyfelük, akkor módosítják, újraírják. Ha ekkor sem tetszik Neked, visszakérheted az árát. És vissza is kapod!

  3. Nem kell őket üldöznöd, jelentkeznek, és előre megmondják, mi a következő lépés a közös munkában, mi fog történni.

  4. Sokat kérdeznek. Komoly munkát fektetnek abba, hogy megismerjék a cégedet, az iparágadat és az ízlésedet. Ez az alapja annak, hogy ütős értékesítési szöveget írjanak, szépen teljesítő hirdetéseket készítsenek, és hogy hírleveleidet, posztjaidat imádja a célközönséged.

  5. Tele vannak ötletekkel. Ha csak annyira van most időd, hogy megállapítsd: fejleszteni kéne a marketingen, a cég ismertségén, de nem találtad még ki a hogyant, akkor is keresd őket, és már az első stratégiai megbeszélésen is fogsz ötleteket kapni.


Celebek helyett cégvezetők legyenek a médiában!


A Langmár Kommunikáció csapata azon dolgozik, hogy ne csak celebek kapjanak szót a médiában, hanem legyenek az emberek előtt értékteremtő cégvezetők is jó példának, akik már letettek valamit az asztalra. Magyar találmányokat, új és működő megoldásokat, hasznos információkat osztanak meg PR-cikkek formájában a legnagyobb médiacsatornákon. Ezzel a titkos küldetéssel szeretnék minden nap egy lépéssel előre vinni az embereket.




Érdekel a munkájuk? A Langmár Kommunikáció sikersztorijait itt nézheted meg>>>



80 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page