top of page
kovács-andrás-péter-boost-blank.png

"A Humor Üzleti Ereje"
2024 Május 23
8.00 - 12.00

Sziasztok, üzleti kalandorok! A Boost Budapest Explore célja, hogy a nemzetközi üzleti terekről összeszedett tapasztalatokat ötvözze a magyar praktikummal. A fő cél? Az európai kapcsolatok erősítése, az üzleti mentalitás frissítése és az etikus üzletvezetés előmozdítása – mindezt finnugor fűszerrel.

Fő célkitűzéseink röviden:

 • Finn, észt és magyar kapcsolatépítés

 • Európai üzleti manőverek bővítése

 • Etikus üzleti praktikák megosztása

A Humor Üzleti Ereje

Boost Budapest Explore Találkozó

2024 Május

A május 23-i rendezvényre Kovács András Pétert kértük fel, mert pályafutása tökéletesen illusztrálja a magyar zsenialitást. Jogászból lett humorista, aki nemcsak kimagasló sikereket ért el hazánkban, hanem minden magyar szívébe is belopta magát. Humora, könnyedén megközelíthető tapasztalatai egyaránt rezonálnak alkalmazottakkal és cégvezetőkkel. András nem fél nevetni saját magán vagy az élet akadályain, amely mindenki számára hasznos tudás a stresszes vállalkozói életben.

Kovács András Péter, aki a magyar közönség számára egyszerűen csak KAP-ként ismert, a humoros előadóművészet nagyköveteként ragyog a magyar kultúra égboltján. Jogi pályáját maga mögött hagyva András a stand-up comedy világába tévedt, ahol nem a paragrafusok, hanem a poénok kapnak hangsúlyt. A jogi kar hallgatóiból álló közönség legnagyobb sajnálatára, András inkább a törvények értelmezését cserélte fel a nevetésre. András előadásai többek között a társadalomkritika és önirónia zseniális ötvözete, amely nem csak a humorérzékünket teszi próbára, hanem a társadalmi kérdésekre való reflektálásra is ösztönöz.

2024 május 23-án a Boost Budapest Explore rendezvényen külön kérésre András "Az Üzleti Humor Ereje" címmel tart előadást karrierjéről, arról, hogy miként jutott át az üzleti útvesztőkön, mit jelent számára a networking és a kapcsolatrendszer, és mindez hogyan segítette sikerének elérését.

Programterv:

 • 8:00 - Találkozó kezdete és reggeli: A találkozó egy könnyed, barátságos hangulatú reggelivel kezdődik, amelyet a hotel étkezőjéből lehet elhozni. Az étkezés a konferenciateremben lesz finn szokás szerint.

 • 8:05 - A csoport bemutatása: Az étkezés alatt a szóvivő röviden bemutatja a Boost Explore csoportot, kiemelve a csoport céljait és az aznapi programot, és tájékoztatást nyújt a csoporthoz való csatlakozás módjáról az arra kíváncsiaknak.

 • 8:15 - Tagok és vendégek bemutatkozása: Minden tag számára biztosított 60 másodperc, hogy bemutatkozzon, ismertesse vállalkozását, és beszéljen arról, mit tud másoknak nyújtani, valamint miben kérne segítséget. A vendégek is bemutatkozhatnak, 60 másodperces időkeretben.

 • 9:15 - Szünet 1: Egy 10 perces kávé szünet következik, amely ideális alkalom a tagoknak a kapcsolatépítésre, személyes találkozók egyeztetésére, és üzleti lehetőségek vagy kihívások megvitatására.

 • 9:25 - Az esemény házigazdájának bemutatója: Az eseményt finanszírozó vállalkozás képviselője, Mikael Denut, IVAeris Oy légtechnikai beszállító cég tart egy 25-30 perces előadást, amelyben bemutatja a vállalkozását, kínálatát és a jelenlévők számára nyújtott akciós ajánlatokat.

 • 9:55 - Szünet 2: Egy 15 perces kávé szünet következik, amely ideális alkalom a tagoknak a hálózatépítésre, személyes találkozók egyeztetésére, és üzleti lehetőségek vagy kihívások megvitatására.

 • 10:15 - Kimagaslóan sikeres honfitársunk előadása: Kovács András Péter tart egy 45-60 perces előadást az ”Az Üzleti Humor Ereje” címmel. A címet mi kértük, hogy ebxölk András mit hoz ki, meglátjuk. Az előadás alatt szabad fényképezni, ellenben videofelvételt készíteni tilos a Dumaszinházzal kötött szerződés alapján, ezt kérjük vegyétek figyelembe.

 • 11:00 - Kérdez-felelek: Az előadás után egy rövid, 15 perces kérdezz-felelek szekció következik, ahol a tagok interaktív módon vehetnek részt és tehetik fel kérdéseiket Andrásnak. Legyünk figyelemmel egymásra és a kérdéseket maximum 15-20 másodpercben tegyük fel. A szekciót a csoport szóvivője koordinálja.

 • 11:15 - Szünet 3: Egy 5 perces kávé szünet következik, amely ideális alkalom a tagoknak a kapcsolatépítésre, személyes találkozók egyeztetésére, és üzleti lehetőségek vagy kihívások megvitatására.

 • 11:20 - Networking játék: A jelenlévőket véletlenszerűen párba állítja a szóvivő, ami után kapnak 5 percet egymás foglalkozásának és ajánlatainak megismerésére. Az 5 perc leteltével a résztvevők egymás után bemutatják a vállalkozást, amit megismertek, 30 másodpercben.

 • 11:45 - Zárszó és csatlakozási tájékoztató: A találkozó hivatalos részének zárásaként a szóvivő összefoglalja a nap eseményeit, és tájékoztatást nyújt az Boost Explore csoporthoz való csatlakozás módjáról.

 • 12:00 - A találkozó vége: A találkozó hivatalosan 12:00-kor zárul, de a hivatalos program után további szabad networkingre nyílik lehetőség, ahol a tagok kötetlenül építhetik kapcsolataikat.

Csatlakozz hozzánk ezen a fergeteges eseményen és pörgesd fel magad András dinamikus és inspiráló előadásával a Boost Budapest Explore évadnyitó nagy dobásán! Éld át, ahogy a nevetés ereje ötvöződik az üzleti siker formulájával, és fedezd fel, hogyan teheted sikeresebbé a napjaidat egy kis humorral fűszerezve. Kapunyitás 7:45-kor lesz, és a vendégeket az InterCity Hotel aulájában fogadja majd a Boost Budapest Explore csoport vendégfogadója, aki majd eligazít a megfelelő konferenciateremhez.


A találkozó a Finn Boost szabályai szerint működik, tehát nincs szigorú dress code, és a hangulat könnyed, laza. Az étkezés után a tányérokat és poharakat mindenki maga viszi ki és szortírozza a számunkra biztosított lerakóhelyen. Az étkezés 10:00-kor lezárul, és az előadás alatt kérjünk mindenkit, hogy lehetőleg már csak innivalót tartson magánál az asztalon.

bottom of page