top of page
Kép Kaszás Péterről a találkozó információival - A munkatársak motiválása 2024-ben - avagy a motivációt nem tudod megvenni

A motivációt nem
lehet megvenni

2024 Június 27
8.00 - 12.00

Sziasztok, üzleti kalandorok! A Boost Budapest Explore célja, hogy a nemzetközi üzleti terekről összeszedett tapasztalatokat ötvözze a magyar praktikummal. A fő cél? Az európai kapcsolatok erősítése, az üzleti mentalitás frissítése és az etikus üzletvezetés előmozdítása – mindezt finnugor fűszerrel.

Fő célkitűzéseink röviden:

 • Finn, észt és magyar kapcsolatépítés

 • Európai üzleti manőverek bővítése

 • Etikus üzleti praktikák megosztása

A motivációt nem lehet megvenni

Boost Budapest Explore Találkozó

2024 Június

A június 27-i rendezvényre Kaszás Pétert kértük fel, mert pályafutása kiválóan példázza a modern vezetéspszichológia jelentőségét. Tanárból lett vezetéspszichológiai szakértő, aki nemcsak hazánkban ért el kimagasló sikereket, hanem számos cégvezető és alkalmazott számára nyújtott már értékes útmutatást. Péter nem fél szembenézni a vezetés kihívásaival, és tapasztalatai révén képes a legnehezebb helyzetekben is megtalálni a motiváció fenntartásának kulcsát.

Kaszás Péter a magyar vezetéspszichológia elismert alakja, aki pedagógiai és pszichológiai kutatásait követően több száz szervezet fejlesztésében vett részt. Előadásai a viselkedés és motiváció tudományos alapjaira épülnek, melyeket gyakorlati példákkal és megoldásokkal egészít ki. Péter munkássága nemcsak a vezetők számára nyújt hasznos tanácsokat, hanem mindenki számára, aki szeretne többet kihozni magából és csapatából.

2024 június 27-én a Boost Budapest rendezvényen Péter “A munkatársak motiválása 2024-ben - avagy a motivációt nem tudod megvenni” címmel tart előadást. Megosztja velünk, hogyan érhetünk el nagyobb elköteleződést és hatékonyságot a munkatársak körében, milyen módszerekkel tarthatjuk fenn a motivációt, és hogyan alakíthatunk ki egy támogató és produktív munkahelyi környezetet.

Programterv:

 • 8:00 - Találkozó kezdete és reggeli: A találkozó egy könnyed, barátságos hangulatú reggelivel kezdődik, amelyet a hotel étkezőjéből lehet elhozni. Az étkezés a konferenciateremben lesz finn szokás szerint.

 • 8:05 - A csoport bemutatása: Az étkezés alatt a szóvivő röviden bemutatja a Boost Explore csoportot, kiemelve a csoport céljait és az aznapi programot, és tájékoztatást nyújt a csoporthoz való csatlakozás módjáról az arra kíváncsiaknak. Mindenki belép az applikációba és megnézi az éppen folyó találkozót (vendégek is) felkészülve a Networking játékra.

 • 8:15 - Tagok bemutatkozása: Minden tag számára biztosított 60 másodperc, hogy bemutatkozzon, ismertesse vállalkozását, és beszéljen arról, mit tud másoknak nyújtani, valamint miben kérne segítséget. A vendégek is bemutatkozhatnak, 60 másodperces időkeretben.

 • 11:25 - Networking játék: A jelenlévőket véletlenszerűen párba állítja a szóvivő, ami után kapnak 5 percet egymás foglalkozásának és ajánlatainak megismerésére. Az 5 perc leteltével a résztvevők egymás után bemutatják a vállalkozást, amit megismertek, 30 másodpercben.

 • 9:15 - Workshop: A jelenlévők kitöltik a kérdőíveket és ötletelnek, hogy miért érdemes a Boost Budapest Explore csoporthoz tartozni.

 • 9:20 - Szünet 1: Egy 10 perces kávé szünet következik, amely ideális alkalom a tagoknak a kapcsolatépítésre, személyes találkozók egyeztetésére, és üzleti lehetőségek vagy kihívások megvitatására.

 • 9:30 - Az esemény házigazdájának bemutatója: Az eseményt finanszírozó vállalkozás képviselője, tarmo Herlevi, Boost Group Oy, tart egy 25 perces előadást, amelyben bemutatja a vállalkozását, kínálatát és a jelenlévők számára nyújtott akciós ajánlatokat.

 • 9:55 - Szünet 2: Egy 15 perces kávé szünet következik, amely ideális alkalom a tagoknak a hálózatépítésre, személyes találkozók egyeztetésére, és üzleti lehetőségek vagy kihívások megvitatására.

 • 10:10 - Kimagaslóan sikeres honfitársunk előadása: Kaszás Péter tart egy 45 perces előadást ”A motivációt nem lehet megvenni” címmel. Az előadás alatt szabad fényképezni, ellenben videofelvételt készíteni tilos, ezt kérjük vegyétek figyelembe.

 • 11:00 - Kérdez-felelek: Az előadás után egy rövid, 15 perces kérdezz-felelek szekció következik, ahol a tagok interaktív módon vehetnek részt és tehetik fel kérdéseiket Andrásnak. Legyünk figyelemmel egymásra és a kérdéseket maximum 15-20 másodpercben tegyük fel. A szekciót a csoport szóvivője koordinálja.

 • 11:15 - Szünet 3: Egy 15 perces kávé szünet következik, amely ideális alkalom a tagoknak a kapcsolatépítésre, személyes találkozók egyeztetésére, és üzleti lehetőségek vagy kihívások megvitatására.

 • 11:30 - Zárszó és csatlakozási tájékoztató: A találkozó hivatalos részének zárásaként a szóvivő összefoglalja a nap eseményeit, és tájékoztatást nyújt az Boost Explore csoporthoz való csatlakozás módjáról.

 • 12:00 - A találkozó vége: A találkozó hivatalosan 12:00-kor zárul, de a hivatalos program után további szabad networkingre nyílik lehetőség, ahol a tagok kötetlenül építhetik kapcsolataikat.

Csatlakozz hozzánk ezen az inspiráló eseményen és meríts motivációt Péter dinamikus előadásából a Boost Budapest találkozón! Ismerd meg a legújabb trendeket és gyakorlati tanácsokat, melyek segítenek abban, hogy sikeresebbé tegyük vállalkozásainkat. Kapunyitás 7:45-kor lesz, és a vendégeket az InterCity Hotel aulájában fogadjuk, ahol a Boost Budapest csoport vendégfogadója eligazít a megfelelő konferenciateremhez.

A találkozó a Finn Boost szabályai szerint működik, tehát nincs szigorú dress code, és a hangulat könnyed, laza. Az étkezés után a tányérokat és poharakat mindenki maga viszi ki és szortírozza a számunkra biztosított lerakóhelyen. Az étkezés 10:00-kor lezárul, és az előadás alatt kérjünk mindenkit, hogy lehetőleg már csak innivalót tartson magánál az asztalon.

bottom of page