top of page

Tasi Csaba - A termék ökoszisztéma

Boost Budapest Csoport 6. találkozóA Boost Budapest hatodik találkozóját az InterCity Hotelben szerveztük, ahol Tasi Csaba, a Boost Budapest egyik tagja és coach jelöltje mutatkozott be. A találkozó hangulata nagyon jó volt, a résztvevők érdeklődve hallgatták Tasi Csaba előadását, amely a termék ökoszisztémáról szólt. Ezen a találkozón is az oktatást magyarul tartottuk meg. Az oktatási anyag a finn Boost vezető trainerének Outi Impivaaranak az anyaga volt amit Tasi Csaba ültetett át magyarra a Boost Hungary számára.


Tasi Csaba elmagyarázta, hogyan építhetjük ki a termék ökoszisztémánkat, és hogyan használhatjuk ezt a rendszert a vásárlóink megtartására és a termékeink értékesítésének növelésére. A termék ökoszisztéma egy olyan eszköz, amely segít a termékeink értékesítésének növelésében, és megmutatja, hogy milyen módon lehet ezt a rendszert felhasználni a vásárlóink megtartására.


Tasi Csaba a termék ökoszisztémáról szóló előadása alapján, a termékeinket három kategóriába sorolhatjuk: ingyen termékek, amikkel bevonjuk a vevőket, olcsó termékek, amikkel bizalmat építhetünk és fő termékeink, amik számunkra és a vevő számára is a legjobb ár-érték arányt képviselik. Az előadás végén Tasi Csaba, kiemelte, hogy az ügyfelek szélesebb és mélyebb együttműködést és hosszú távú, bizalmon alapuló ügyfélkapcsolatot szeretnének, amit a termék ökoszisztéma segít elérni.


A Boost iránt érdeklődőkre tekintettel az e-heti traininget felvettük és nyilvánossá tesszük, így láthatjátok, hogy egy egy találkozón mire lehet számítani.


Tasi Csaba engedélyével, itt a videóanyag:Tasi Csabát itt tudjátok elérni:


Tasi Csaba - Pénzszerész

+36 70 398 0944

36 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page