top of page
Szerző képeMikael Denut

Lehengerlő előadás, fenomenális hangulat: Kaszás Péter járt nálunk

Június 27-én a Boost Budapest második rendezvényén több mint 40 vállalkozó gyűlt össze, pedig sokan azt hitték, hogy nyáron lehetetlen lesz elhívni őket, mert mindenki nyaral. Voltak, akik mégis velünk tartottak, és nem is kevesen! Megosztottuk tapasztalatainkat, inspirációt merítettünk, és erősítettük üzleti kapcsolatainkat.


Az esemény kiemelt előadója Kaszás Péter volt, aki “A motivációt nem lehet megvenni” című előadásával lehengerelt mindannyiunkat! Péter úgy ad elő, mintha erre született volna. Nemcsak a stílusa magával ragadó, hanem a tartalom is. Olyannyira, hogy két vendég azonnal csatlakozott is kis, de folyamatosan bővülő csapatunkhoz!


Az Új Csoportszerkezet és Meghívók


Az új csoportszerkezetnek megfelelően a találkozó mindenkinek ingyenes volt. A tagok egymást kergették a megmaradt meghívókért, és végül teltházas rendezvény lett. Sajnos voltak, akiknek már nem maradt meghívó, de őket szívesen látjuk júliusban Litkai Gergely előadásán. Mivel vendégek csak évente egyszer látogathatnak el hozzánk, érdemes belépni!


A Találkozó Kezdete


A találkozót reggelivel indítottuk, majd bemutattuk a tagokat, és kezdetét vette a networking játék. A jelenlévőket párokba állítottuk, és kaptak időt megismerkedni. Ezután mindenki bemutatta a párját, így megismerhettük a vendégeinket. Tagjaink kétszer is be lettek mutatva - ezért is érdemes belépni!


Hart Norbert bemutatja a Boost Budapest Csoportot
Hart Norbert bemutatja a Boost Budapest Csoportot

Első Előadó: Tarmo Herlevi a Boost Group Oy-től


A rendezvény első előadója Tarmo Herlevi volt, aki bemutatta a Boostot és az aznapra előkészített akciós ajánlatait.


Fő Előadó: Kaszás Péter


Péter már a találkozó kezdetén megérkezett, és a szünetekben is szívesen társalgott a résztvevőkkel. Az előadás nemcsak tartalmas, de humoros is volt.


Kaszás Péter Előadásának Főbb Témái:


1. A motiváció tévhitei: Péter három fő tévhitet mutatott be, amelyek gyakran félrevezetik a vezetőket: a jutalommal való motiválás hatékonysága, a fizetési elégedettség objektív mérése és a motiváció elsődlegessége a teljesítmény előtt.

2. Pszichológiai Alapok: A személyes fejlődési dinamika megértése kulcsfontosságú a motiváció fenntartásában. Péter részletesen beszélt a haladás fázisairól és a sikerességi küszöbről.

3. Motiváció Fenntartása: Gyakorlati tanácsokat adott arra, hogyan lehet a fejlődés érzését kelteni a munkahelyen, beleértve a pozitív változások értékelését és a hétköznapi visszajelzések fontosságát.



Interaktív Kérdezz-Felelek Szekció


Az előadás után egy interaktív kérdezz-felelek szekció következett, ahol a résztvevők közvetlenül is kérdezhettek Pétertől. Ez lehetőséget adott arra, hogy a jelenlévők mélyebben megértsék az elhangzottakat, és saját üzleti kihívásaikra is alkalmazható tanácsokat kapjanak. Péter közvetlensége és mély szakmai tudása tovább fokozta az esemény hangulatát, és hozzájárult a barátságos, támogató közösségi légkör megteremtéséhez. A kérdezz-felelek rész után Péter könyvei megvásárlására és dedikálására is lehetőséget biztosított.


Kaszás Péter dedikálja egy vásárló számára a könyvét
Kaszás Péter dedikál

Networking és Közösségépítés


A rendezvény másik fontos eleme a networking volt. A résztvevő vállalkozók lehetőséget kaptak arra, hogy új kapcsolatokat építsenek, és meglévő kapcsolataikat erősítsék. Az ilyen találkozók remek alkalmat biztosítanak arra, hogy a résztvevők megosszák egymással tapasztalataikat, tanuljanak egymástól, és közösen gondolkodjanak új üzleti lehetőségekről.


A Boost Budapest Célja


A Boost Budapest célja, hogy támogassa a vállalkozókat abban, hogy sikeresebbek legyenek, és egy etikus, támogató üzleti közösséget építsenek. Az ilyen rendezvények hozzájárulnak a közösség erősítéséhez, és inspirációt nyújtanak minden résztvevő számára.


Képek és Videó a Rendezvényről


Az eseményen készült képeket Trunkó Edit készítette, aki remekül megörökítette a rendezvény pillanatait.


Köszönjük mindenkinek, aki részt vett, és reméljük, hogy a következő rendezvényünkön is találkozunk! Ne feledjétek, a Boost Budapest mindig várja az új tagokat, csatlakozzatok hozzánk, és legyetek részesei egy támogató, inspiráló üzleti közösségnek.


Üdvözlettel,

Mikael Denut

Areal Manager, Boost Group Oy


42 megtekintés0 hozzászólás

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page