top of page

Preiner Anna Mária - A motiváció feltérképezése és gyakorlati alkalmazása

Updated: Jan 22, 2023

Boost Budapest Csoport 5. találkozó


Az ötödik Boost találkozót az InterCity Hotelben szerveztük meg, ahol a finn Boostból is ellátogatott 5 tag. Az eddigi legtöbb vendéget vonzó találkozónk volt, vendégeink száma meghaladta a 20-at.


Ez volt a negyedik találkozó, ahol az oktatást magyarul tartottuk meg. Az oktatási anyagot Preiner Anna Mária adta elő, amit a Boost Hungary számára tömörített és átdolgozott. Anna Mária a motivációs térkép egyedülálló eszközét mutatta be nekünk, amely segít túljutni az elakadásainkon és növelni a teljesítményünket.


A motivációs térkép egy online elérhető, ISO akkreditált eszköz, amely az önmagunkról alkotott képünk alapján készült lista, egyfajta leltár, amely kizárólag a motivációra koncentrál. A térkép (melynek online kitöltése 12 percet vesz igénybe) segít megérteni motivációinkat és azt is, hogy hogyan tudjuk növelni teljesítményünket.


A találkozó fenomenálisan jó hangulatban telt, és Anna Mária előadása nagyon inspiráló volt. A motivációs térkép egy nagyszerű eszköz, amely segít elérni céljainkat és növelni teljesítményünket. Mindenki nagyon élvezte az előadást.




A Boost iránt érdeklődőkre tekintettel az e-heti traininget felvettük és nyilvánossá tesszük, így láthatjátok, hogy egy egy találkozón mire lehet számítani.


Preiner Anna Mária engedélyével, itt a videóanyag:



Preiner Anna Máriat itt tudjátok elérni:


Preiner Anna Mária

+36 70 398 0944

34 views0 comments
bottom of page