top of page

Mikael Denut - Kulcsfontosságú Teljesítménymutatók (KPI)

Boost Budapest Csoport 7. találkozó



A hetedik Boost Budapest találkozót az InterCity hotelben rendeztük meg. A találkozón az oktatási rész ketté lett osztva. Az első szakaszban Mikael Denut, a Boost Hungary menedzsere tartott egy kis oktatást aminek témája a Kulcsfontosságú Teljesítménymutatók (KPI) volt.


A második szakaszban Preiner Anna Mária bemutatta egy tagtársunk vállalkozását aki nehézségekkel küzd. Tagtársunk és Anna Mária bemutatta a nehézségekkel küzdő cég jelenlegi helyzetét, de erről nyilvánosan természetesen nem írunk semmit. Miután megismertük a a tagtársunk problémáit, 5 percben workshop-ot tartottunk. Sikerrel igyekeztünk konkrét segítséget adni, legyen az kapcsolat, tanács vagy üzleti ajánlás. A segítségnyújtás nagyon sikeres volt, tagtársunknak tudtunk hozni kapcsolatot a NAV-ba, találtunk számára ügyvédet és két nagyobb vásárlást is egyeztettünk.


Egészében a hetedik találkozó sikeresnek mondható, bár sok tagunk nem tudott részt venni, mert az aznap szervezett Magyar Marketing Találkozón voltak, sokuk szervezőként. Mindettől függetlenül a Boost Budapest találkozó így is hat vendéget vonzott és a Finn Nagykövetségről is megtiszteltek minket látogatók. Az egész találkozó nagyon produktív volt, és számos jó beszélgetést folytattunk a résztvevőkkel. A Boost Budapest csoportja továbbra is nyitott az új tagok felvételére, és reméljük, hogy a következő találkozóinkon még többen lesznek velünk.






A Boost iránt érdeklődőkre tekintettel az e-heti traininget felvettük és nyilvánossá tesszük, így láthatjátok, hogy egy egy találkozón mire lehet számítani.


Mikael Denut engedélyével, itt a videóanyag:



Mikael Denutot itt tudjátok elérni:


Mikael Denut

+358 40 967 1785

34 views0 comments
bottom of page