top of page

Kapcsolatépítés az ingatlanpiaci boom közepette: Egy nézőpont Jyväskylä-ból

Updated: Jul 31, 2023

Finnország ingatlan szektora átalakulásban van, nagy volumenű tranzakciók és új fejlesztések alakulnak ki. Ez a tevékenység hangsúlyozza a szilárd kapcsolatépítés és a gondos üzleti tervezés fontosságát, különösen ebben a bizonytalan időszakban. Tekintettel a finnországi fejlesztésekre, mi, Magyarországon, sokat tanulhatunk a proaktivitás és a kapcsolatépítés jelentőségéről üzleti környezetünk megerősítésében.

A Közép-Finnországi wellness terület nemrég aláírt egy hosszú távú bérleti szerződést és két ingatlanvásárlási megállapodást ingatlanbefektetési és fejlesztési vállalatokkal. Ez a nagy ügylet a Jyväskylä-i Kukkula területen lévő ingatlanokat érinti, amelyeket egyenlő arányban birtokol az Investors House, az Ovaro és a Royal House.


A megállapodások nem csak egy aktív ingatlanpiacra utalnak Finnországban, hanem kiemelik az erős üzleti összefonódások létfontosságú szerepét az ilyen ügyletek megvalósításában. Az érintett szereplők kivételes kapcsolatépítési képességről tesznek tanúbizonyságot, összehozva a különböző érdekelt feleket egy előnyös eredmény érdekében.


Ami különösen érdekes ebben a tranzakcióban, az az ambiciózus jövőbeli tervek. A Kukkula elnevezésű területet egy nagy volumenű fejlesztési projekthez vizsgálják meg, ahol körülbelül 100,000 négyzetméteren főként lakásépítésre kerülne sor. Ez arra utal, hogy a Kukkula 10-15 éven belül jelentős lakó- és munkahelyi területté válhat, fellendítve a helyi gazdaságot.


Habár a finn ingatlanpiac távolinak tűnhet Magyarországtól, a Jyväskylä-i fejlesztések fontos leckéket, üzeneteket közvetít számunkra. A kapcsolati háló kiépítése, amiket e nagy projekt során bemutattak, kiemelik, hogy a proaktív kapcsolatépítés és együttműködés hogyan vezethetnek ambiciózus, nagy volumenű projektekhez. Az ilyen partnerségek nem csak az érintett feleket részesítik előnyben, hanem helyi gazdasági növekedést is generálhatnak.


A Boost Hungary-nál felismerjük a tudatos kapcsolatépítés és az együttműködés erejét a vállalkozások rugalmasságának és sikerének elősegítésében. Ez különösen releváns a jelenlegi volatilis globális környezetben. Ahogyan a Jyväskylä-i eset is sugallja, kapcsolataink, ismeretségünk megerősítésével nagyobb, hatékonyabb projektekhez nyithatunk ajtókat, elősegítve Magyarország gazdasági növekedését.

E fejlesztések fényében arra bátorítjuk az összes magyar vállalkozást, hogy proaktívan bővítsék a kapcsolódási láncokat maguk körül és vizsgáljanak meg új partnerségi lehetőségeket. Ne feledjük, hogy a kapcsolatépítés nem csak a túlélésről szól; hanem ez egy stratégiai eszköz, amely új magasságokba emelheti vállalkozásunkat. Vegyük át Jyväskylä példáját, és erősítsük hálózatainkat - erősítsük Magyarországot, ma és a jövőben is!


Mi. Együtt. Fejlödünk.


Forrás: https://www.rakennuslehti.fi/2023/07/jyvaskylassa-tehtiin-iso-kiinteistokauppa-alueelle-kaavaillaan-100000-kerrosneliota-rakentamista/

Recent Posts

See All
bottom of page