top of page

Huszár Noémi - A siker 6 kérdése

Updated: Apr 17, 2023

Boost Budapest Csoport 9. találkozója szokás szerint az Intercity Hotelben került megrendezésre. Örömmel tapasztaltuk, hogy egyre nagyobb létszámban vagyunk jelen minden alakalommal, ami azt jelenti, hogy a Boost életérzés és üzleti, kapcsolódási mentalitásunk hétről-hétre nagyobb érdeklődést vált ki a vállalkozók körében!


A 9. Boost találkozón Huszár Noémi tagunk - aki egyben a budapesti csapat egyik coach jelöltje is - tartott nekünk egy tanulságos előadást a sikerességhez vezető útról, annak nehézségeiről és a felmerülő problémák kezelési módjáról.


Vállalkozóként mint tudatos értékteremtők vagyunk. Viszont csak akkor járhatunk sikerrel, ha tudjuk, hogy mit, miért, mikor, hogyan és kikkel csinálunk. A 9. Boost találkozón a siker 6 kérdésén rágtuk át magunkat, ami igazából a világ 6 legegyszerűbb kérdése.

Ezeket a kérdéseken nem csak akkor érdemes átmennünk, amikor új projektekbe kezdünk, de akkor is, ha változások idején vagyunk, vagy szeretnénk megerősíteni az együttműködéseinket. Hasznunkra lehetnek a vezetésben, az ügyfélmunákban, de akár self-coaching jellegű naplózást is végezhetünk velük, ha valamilyen témában szeretnénk tisztábban látni.


1. kérdés: Miért?

Azért ezzel kezdünk, mert a miértünk a legerősebb hajtóerőnk, és az erős miértünk kommunikálása teszi lehetővé, hogy igazán, hosszútávon tudjanak kapcsolódni hozzánk és a szolgáltatásunkhoz az ügyfeleink és partnereink. Aki szeretne erről mélyebben informálódni, annak Simon Sinek aranykörére “Golden Circle” érdemes rákeresni. Ennél a pontnál érdemes felvázolni a személyes, együttműködésnél pedig a közös célokat. Miért akarjuk csinálni amit csinálunk? Miért akarunk belevágni?


2. kérdés: Mi?

Mit csinálunk éppen együtt? Mi a közös cél? Mit akarunk elérni? Mi csúszhat félre?


3. kérdés: Mikor?

Mikor csináljuk? Mikor kezdjük, mikor tervezünk érni és pontosan hova? Mikor milyen változásnak kell látszódnia? Időbeosztás?


4. kérdés: Ki?

Ki felelős és miért?


5. kérdés: Hogy?

Hogy érjük el a célt? Hogyan vesszük észre, hogy elértük? Hogyan kommunikálunk? Hogy mérjük a sikerességet? Hogy lesz a nyomkövetés és visszajelzés?


6. kérdés: Mi lesz, ha?

Mi lesz ha sikerül? Mi lesz, ha nem sikerül? Mi lesz, ha megváltozik a piaci helyzet?

Most pedig gondolj a következő nagy dobásodra! Megvan? Szuper! Akkor itt az ideje, hogy megválaszold a következő nagy dobásod 6 sikerkérdését. :)



Huszár Noémit itt tudjátok elérni:


Huszár Noémi

25 views0 comments
bottom of page