top of page

Beszámoló a 12. Boost találkozóról!

Updated: Apr 17, 2023

Örömmel számolunk be Nektek arról, hogy legutóbbi találkozónak alkalmával hivatalosan is megalakult Boost Hungary. Erre való teintettel mindenki különösen várta ezt az alkalmat.

Természetesen továbbra is várjuk azon lelkes vállalkozók jelentkezését, akiknek fontos a minőségi és bizalmon alapuló kapcsolatépítés!


Mi is az a Boost?

A Boost egy új üzleti koncepció, amelyet 2020 végén alapított tíz finn üzletember, összekapcsolva a hálózatépítést, az üzleti képzéseket és az ajánlásokból származó jutalmakat, hogy segítsék a tagok fejlődését, értéket hozzanak a cégeikbe és tudatosan törekedjenek a boldogabb életre. Továbbá fontos megjegyezni, hogy a Boost koncepciójában kiemelt fókuszban az áll, hogy segítse a tagok fejlődését, valamint, hogy a tudásmegosztás által értéket adjon, folyamatos fejlődésre ösztönözzön, hiszen ez a siker kulcsa! A legutóbbi alkalommal a Boost Academy került bemutatásra.


Nézzük is meg közelebbről, hogy mit tartalmaz a Boost Academy!

A Boost Akadémia egy dinamikus program, mely azon vállalkozóknak lett tervezve, akiknek az eszközökkel, erőforrásokkal és a szükséges tudással kell felvértezniük magukat ahhoz, hogy a mai versenyképes üzleti környezetben sikeresek legyenek. A program átfogó tananyagával személyes fejlődésre, vállalkozásfejlesztésre és más vállalkozók üzletének támogatására koncentrál, segítve azokat abban, hogy kibontakoztassák teljeskörűen a lehetőségeiket és sikeresek legyenek. A Boost Akadémia egyedi megközelítése egy ötéves tananyagra épül, mely alaposan meg van tervezve, hogy széles körű témákat fedjen le, amelyek alapvetőek az üzleti sikerhez.


A Boost Akadémia sikerének egyik kulcsfontosságú eleme a csoport-coachok jelenléte, akiket minden Boost-csoporthoz külön választottak ki. Ezek a tapasztalt Coachok felelősek a csoporttagok haladásának havi értékeléséért, a gyenge pontok megtalálásáért és az oktatási terv módosításáért a csoport folyamatos előrehaladásának érdekében. Ez a személyre szabott megközelítés lehetővé teszi a vállalkozók számára, hogy azokon a területekre összpontosítsanak, ahol a leginkább javítaniuk kell, elősegítve a céltudatos növekedést és fejlődést. Ebben segít a Boost kerék.


Adódhat a kérdés, hogy miért van szükség a Boost Akadémiára?


Csak, hogy néhány dolgot elmítsünk:

  1. Gyorsan változó üzleti környezet miatt

  2. Személyes fejlődés és önismeret fejlesztése érdekében

  3. Kapcsolatépítés és együttműködés miatt

A tanterv alapvetően három részre van tagolva: Boost Yourself, Boost Your Business és Boost Your Friends' Business.


I. Boost Yourself: Személyes fejlődés A Boost Akadémia tananyagának Boost Yourself szakasza a személyes hatékonyság és a döntéshozatali képességek fejlesztésére összpontosít.


II. Boost Your Business: Az alapvető üzleti készségek elsajátítása A tananyag "Boost Your Business" része az alapvető üzleti készségek és stratégiák fejlesztésére összpontosít.


III. Boost Your Friends' Business: Együttműködés és kapcsolatépítés a sikerért Az "Boost Your Friends' Business" szekció hangsúlyozza a közös munka, a hálózatépítés és mások támogatását a sikeresség felé vezető úton.


Természetesen minden fő egység számos alpontot, témakört is tartalmaz a széleskörű fejlődés érdekében.

Találkozunk április 6-án!


Addig is: MI. EGYÜTT. FEJLŐDÜNK.


bottom of page