top of page

Beszámoló a 11. találkozójáról!

Frissítve: 2023. ápr. 17.

Örömmel számolunk be Nektek a Boost Hungary 11. üzleti találkozójáról. A reggeli érkezést követően mindenki becsekkol, szeretettel üdvözli klubtársát, elfoglalja a számára szimpatikus helyet. Ezt követően kezében az ébresztő kávéval várja, hogy kezdetét vegye a program.

Minden alkalommal örömmel nyugtázzuk, hogy egyre szélesebb körben kezdik megismerni a Boostot és annak könnyed, ám, de annál építőbb szellemiségét. Számos tevékenységi kör, cég képviselteti magát már jelenleg is. Természetesen továbbra is várjuk azon lelkes vállalkozók jelentkezését, akiknek fontos a minőségi és bizalmon alapuló kapcsolatépítés!


A Boost koncepció kapcsán fontos megjegyezni, hogy a kiemelt fókuszban az áll, hogy segítse a tagok fejlődését, valamint, hogy a tudásmegosztás által értéket adjon, folyamatos fejlődésre ösztönözzön, hiszen ez a siker kulcsa! A legutóbbi alkalommal a Boost kerék, azaz egy egyedi fejlesztésű, vállalkozókat segítő kérdőiv került kitöltésre.


Lássuk kicsit közelebbről a Boost kereket!


A Boost módszertanában szerepel ez a pszichológiából is ismert kerék , amelyet egy anonim, online kérdőív kitöltésével lehet használni. A kérdőív egy 10-es skálán pontozza a benne szereplő területeket. Tartalmaz továbbá 3 fő kategóriát, melyek az alábbiak:

- vezető maga

- a cég

- szakmai kapcsolatok

A területek pontszámai megadnak egy kereket. Ahol kevesebb pontot adtunk, ott a valóságban picit talán elakadna a cégünk képzeletbeli kereke, és ezen a területen vélhetően még dolgozunk, fejlesztenünk kell. A Boost nemcsak a sales és a marketing területeken, hanem a pénzügy, könyvelés, illetve a személyes problémák kezelésében is segítséget nyújt a kitöltőnek, hiszen a kerék ezen területekre is rávilágít. A Boost kerék különlegessége, hogy csoportszinten is megmutatja azokat a fejlesztendő területeket, mellyel a legtöbb tag "küzd" jelenleg.


Mindenki örömmel és kíváncsisággal vetette bele magát a teszt kitöltésbe, várva, hogy milyen eredmények születnek. Hasznos néha kicsit távolabbról is megvizsgálunk vállalkozásunkat, bevetni új eszközöket, szempontokat, hiszen a hétköznapi rutin feladatok mellett elfordulhat, hogy nem vesszük észre a kínálkozó lehetőségeket, vagy éppen a fejlesztendő területeket!


A találkozó utolsó részében pedig tovább folytatódott a kötetlen beszélgetés, névjegykártyacsere és időpontok egyeztetése, természetesen remek hangulatban sok-sok nevetéssel!


Találkozunk március 30-án!


Addig is: MI. EGYÜTT. FEJLŐDÜNK.


20 megtekintés1 hozzászólás

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Ungvári Levente
Ungvári Levente
Mar 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Nekem személy szerint nagyon tetszett a BOOST kerék mely egyfajta felmérés volt, hogy miben kell fejlődnöm a sikeresség érdekében. Köszönöm és már várom a következő találkozót.

Like
bottom of page