top of page

Gyakran Ismételt Kérdések

 

 

A Boosttal kapcsolatban sokakban sok kérdés felmerül, mert merőben más mint a Magyarországon már eddig megismert üzleti klubok. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy választ kapj a kérdéseidre. 

Milyen gyakran kell a tagoknak részt venniük a Boost csoport találkozókon?

Mennyibe kerül a tagoknak és mennyibe kerül a vendégeknek a találkozón való részvétel?

Kötelező ajánlásokat adni a többi tagnak?

A tagok tarthatnak prezentációkat a Boostban?

Mi az ajánlott öltözet egy Boost találkozóra?

Mennyi ideig tart egy Boost Budapest találkozó?

Hol tudok parkolni, ha ellátogatok egy Boost Budapest találkozóra, és mennyibe kerül a parkolás?

A találkozón való részvétel elköteleződést is jelent?

Milyen követelmények vonatkoznak rám, ha tag vagyok? Vannak-e kötelezettségeim?

Mi van, ha tagként nem tudok részt venni a Boost Budapest találkozón?

Küldhetek-e helyettest magam helyett, ha nem tudok részt venni?

Ellátogathatok nem magyar Boost csoportokat vagy rendezvényeket is?

Nekem is meg kell szólalnom?

Hogyan mutathatom be a vállalkozásomat egy Boost megbeszélés során?

Számszerűsíthető valamilyen módon a találkozókon való részvétel, az adott ajánlatok mennyisége, a megkötött üzletek értéke, a vendégek meghívása és az egyéb teljesítmények?

Mit kell még fizetni a tagdíjon felül?

Hogy működik az „önbevallás”?

Van előre meghatározott oktatási tematika vagy tanterv?

Hozzáférhetők-e a videók, előadások .ppt fájljai?

Hogyan aknázhatnám ki maximálisan a tagsággal járó előnyöket?

Miben különbözik ez egy átlagos üzleti klubtól?

A Boostban nemzetközi networkingre is van lehetőség?

Már így is túl elfoglalt vagyok, miért kellene további kötelezettségeket vállalva csatlakoznom a Boost Budapesthez?

Próbálkoztam már hasonló szervezetekkel, és szerintem csak időpocsékolás. Mitől különleges és más a Boost, mint a többi?

Szerintem túl drága nekem a Boost tagdíja, miért érné meg csatlakoznom?

Az ilyen típusú csoport időpocsékolás, minden találkozón ugyanazok az emberek mutatkoznak be…

Minden tag csak el akar adni nekem valamit!

Elegem van az coachokból, trénerekből és marketingesekből, az ilyen típusú csoportokban nincs igazi érték, csak egy rakás értelmiségi, akiknek nincsenek valódi képességei.

Ez ugye nem egy MLM rendszer?

Jól megy a cégnek, nincs rá szükségem.

A cégem nem áll jól, recesszió van, nem engedhetem meg magamnak, hogy csatlakozzak

Nincs szükségem új beszállítókra.

Speciális a területem, itt nem találok hozzá partnereket.

Már tag vagyok más közösségben.

Sokkal előrébb járok és nagyobb a cégem, mint a csoport többi tagjáé.

Az én vállalkozásom nagyon pici, semmi értelme ilyesmivel foglalkoznom!

Ismerem az ilyenenek, ez egy átverés!

Mi a Boost három alappillére?

Mi a Boost 6 alapértéke?

Milyen gyakran kell a tagoknak részt venniük a Boost csoport találkozókon?

A Boost Budapest csoportban az üléseket jelenleg két hetente tartjuk. Ahhoz, hogy a tagok maximalizálhassák a tagsággal járó előnyöket, elvárható ugyan, hogy rendszeresen részt vegyenek az üléseken, azonban a rendezvényeken, programokon és képzéseken való részvétel önkéntes. A tagokat ezen kívül arra is ösztönözzük, hogy vegyenek részt más Boost-eseményeken is, például látogassanak meg más Boost csoportokat, vegyenek részt a Boost Team találkozóin és a Big Trainingen. Ez segít abban, hogy erősebb kapcsolatokat építhessenek ki a Boost közösségen belül, és több lehetőséget biztosít a tagok számára vállalkozásuk és hálózataik bővítésére is. A rendszeres részvételt a Boost pontrendszere ösztönzi és jutalmazza.

Milyen gyakran kell a tagoknak részt venniük a Boost csoport találkozókon?
Mennyibe kerül a tagoknak és mennyibe kerül a vendégeknek a találkozón való részvétel?

 

Mennyibe kerül a tagoknak és mennyibe kerül a vendégeknek a találkozón való részvétel?

A találkozón való részvétel költségeit az éves tagdíj tartalmazza. A Boost Budapest csoport találkozóin a tagsággal nem rendelkezők is ingyenesen vehetnek részt vendégként, azonban a reggelit minden résztvevőnek közvetlenül a szállodától kell megvásárolnia. A Boost Hungary tagdíja, beleértve az összes találkozóra és képzésre való belépést is, évi 1200 euró, amely egy összegben vagy 300 eurós részletekben fizethető. A tagdíj legfeljebb 200 euróval csökkenthető Boost pontok megszerzésével, amelyeket különféle tevékenységekért kapnak a tagok, mint például a találkozókon való részvétel, vendégek meghívása vagy ajánlások adása más tagok számára.

 

Kötelező ajánlásokat adni a többi tagnak?

Más tagoknak ajánlásokat adni nem kötelező, de ajánlott, mivel ez az egyik módja a Boost pontok gyűjtésének, amellyel csökkenthető az éves tagdíj. Ezen túlmenően az ajánlások fellendíthetik a többi tag vállalkozását, és hozzájárulhatnak a csoport azon általános céljához, hogy segítsék a tagokat vállalkozásuk fejlesztésében.

Kötelező ajánlásokat adni a többi tagnak?

 

A tagok tarthatnak prezentációkat a Boostban?

Erre vonatkozólag nincs még egyértelmű szabály, ami tiltaná, de nem egy bevett szokás. A tagoknak azonban lehetőségük nyílik bemutatni vállalkozásukat a bemutatkozó körben és a találkozó „Boost Your Business” része alatt. Lehetőségük van továbbá arra is, hogy megvitassák vállalkozásukkal kapcsolatos kérdéseiket és tanácsot kérjenek a Q&A szekció során. Ha egy tag vállalkozása komoly nehézségekkel néz szembe, felveheti a kapcsolatot a csoport oktatójával, aki a következő találkozóra oktatás helyett segítségnyújtást ütemez be. A segítségnyújtás abból áll, hogy az oktató és az érintett tag bemutatja a vállalkozás nehézségeit, a csoport pedig együttesen próbál megoldásokat találni, vagy ha lehetséges, direkt segítséget is nyújtani.

A tagok tarthatnak prezentációkat a Boostban?

 

Mi az ajánlott öltözet egy Boost találkozóra?

A Boost Hungary minden tagot arra biztat, hogy kényelmesen és lehetőség szerint úgy öltözködjön, hogy az õt és a szakmáját is õszintén reprezentálja. Ez azt jelenti, hogy a rendszeres heti találkozókra nincs szigorúan vett “dress code”. A tagok szabadon viselhetnek bármit, amit munkájuk során általában is viselnének. Sőt, egy festőt is jobban megjegyez az ember, ha munkaruhában van, mint ha öltönyben látja, azonban fontos szem előtt tartani, hogy az első benyomás számít, és éppen ezért bármit visel az ember, nem árt, ha tiszta és ápolt.

 

Egyes különleges események, például a Big Trainingek esetében előfordulhat, hogy előre megadott dress code szerint kell megjelenni. Ez általában annak biztosítására szolgál, hogy minden tag a lehető legjobban nézzen ki és érezze magát az esemény során, de a professzionalizmust és a csoport egységének fenntartását is biztosítja. Az esetleges dress code-ot mindig jó előre közöljük, így a tagoknak bőven van idejük felkészülni.

 

Összességében a Boost Hungary nagyra értékeli a professzionalizmust és a mások iránti tiszteletet, de a tagok kényelmét és hitelességét is szem előtt tartja. Az a legfontosabb, hogy a lehető legjobb színben tüntesd fel magad és vállalkozásodat!

Mi az ajánlott öltözet egy Boost találkozóra?

 

Mennyi ideig tart egy Boost Budapest találkozó?

A Boost Budapest találkozók jellemzően 2 óra hosszat tartanak, reggel 8 órakor kezdődnek és 10 órakor érnek véget. A találkozók kényelmes és professzionális környezetben zajlanak az InterCity Hotel Budapestben. A találkozó felépítését úgy alakították ki, hogy a tagok számára egyensúlyt biztosítson a hálózatépítés, a tanulás és az üzletfejlesztési lehetőségek között.

 

A találkozó a Boost Your Business szegmenssel kezdődik, mely a Boost Budapest csoport bemutatásával nyit, miközben lehetőséget biztosít a tagok és a vendégek számára a közös reggeli elfogyasztására. Ezt követi a tagok bemutatkozása, ahol minden tagnak 30 másodperc áll rendelkezésére, hogy bemutatkozzon és bemutassa vállalkozását. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a tagok megismerjék egymást és a csoportban képviselt különböző vállalkozásokat.

 

A tagok bemutatkozása után 15 perc szünet következik, ahol a tagok networkingezhetnek, személyes találkozókat beszélhetnek meg, és megvitathatják az esetleges üzleti lehetőségeket vagy kihívásokat.

 

A találkozó második felét az üzletfejlesztés és a tanulás teszi ki. A találkozó Boost Your Business szegmense egy üzleti tréninggel kezdődik, amelyet a csoport választott trénere vezet. A képzés célja, hogy értékes információkat és stratégiákat nyújtson, amelyeket a tagok később a saját vállalkozásuk kapcsán is alkalmazhatnak. A tréninget követően beszélgetésre és kérdezz-felelek szekcióra kerül sor, ahol a tagok kérdéseket tehetnek fel, illetve megoszthatják egymással saját tapasztalataikat és meglátásaikat.

 

Amennyiben egy tagtársunk jelzi, hogy vállalkozása vagy ő maga személy szerint valamilyen nehézséggel küzd, az oktatás helyett a csoport trénere az érintett taggal együtt közösen ismerteti a megoldandó problémát, a csoport pedig ezután közösen igyekszik megoldást, támogatást és segítséget találni a számára. 

 

A találkozó Boost Your Friend's Business szegmensében a tagok beszámolhatnak az előző találkozó óta adott ajánlásokról, a megnyert üzletekről és a megtartott face-to-face találkozókról, és megvitathatják az egymás közötti együttműködési és támogatási lehetőségeket.

 

A találkozó zárszóval és a csoporthoz való csatlakozás módjáról szóló tájékoztatással zárul. A résztvevőknek lehetősége nyílik találkozni más hasonló gondolkodású cégtulajdonosokkal és vállalkozókkal, új stratégiákat és technikákat tanulni a vállalkozásuk fejlesztéséhez, és értékes kapcsolatokat építhetnek ki más tagokkal.

 

A Boost Budapest találkozók célja, hogy támogató és produktív környezetet biztosítson a tagok számára vállalkozásuk fejlesztéséhez és céljaik eléréséhez. A hálózatépítés, a tanulás és a többi taggal való együttműködés lehetőségével a csoport kiváló közege a vállalkozásaik fellendítésére és sikerre vágyó vállalkozóknak.

 

Az ülések felépítése a következő:

 

8:00: A megbeszélés kezdete és a reggeli felvétele a szálloda étkezőjéből

8:05: Boost Yourself rész: A Boost Budapest hálózatépítési csoport bemutatása a reggeli elfogyasztása közben

8:15: Tagok bemutatkozása (tagonként 30 másodperc, látogatónként 1 perc)

8:45: Szünet (15 perc) – Hálózatépítés és interakció a tagok között, személyes találkozók egyeztetése

9:00: Boost Your Business rész: Üzleti képzés (maximum 20 perc)

9:20: Beszélgetés és kérdezz-felelek

9:35: Boost Your Friend's Business rész: Ajánlások bejelentése, személyes találkozók és a Boost Hungary Budapest csoporton keresztül megnyert üzletek ismertetése

9:55: Zárszó és tájékoztató a csoporthoz való csatlakozás módjáról

10:00: A találkozó vége

 

Fontos megjegyezni, hogy az ütemterv a csoporttól, a helyszíntől és az adott találkozó formátumától függően változhat.

Mennyi ideig tart egy Boost Budapest találkozó?

 

Hol tudok parkolni, ha ellátogatok egy Boost Budapest találkozóra, és mennyibe kerül a parkolás?

A Boost Budapest találkozók során a helyszínt biztosító InterCity Hotel Budapest mélygarázsában van lehetőség parkolni. A mélygarázsban történő parkolás díja körülbelül 600 Ft óránként. Érdemes megjegyezni, hogy ezek az információk változhatnak, és a legjobb mindig az, ha közvetlenül a szállodától érdeklődsz a legfrissebb parkolási díjakról és a parkolási lehetőségekről. Természetesen a környéken is adott a lehetőség utcai parkolóhelyet keresni, de jó, ha szem előtt tartjuk, hogy ezek a helyek korlátozottak lehetnek.


A találkozón való részvétel elköteleződést is jelent?

Nem. Az, hogy vendégként részt veszel egy Boost Budapest találkozón, nem jár semmiféle elköteleződéssel. A Boost tagjai megértik, mennyire fontos, hogy a lehető legtöbb vállalkozót megismerjék, és úgy gondolják, hogy találkozókra meghívott vendégek kiváló lehetőséget kínálnak erre. Vendégként hasonló gondolkodású vállalkozókat ismerhetsz meg, hálózatot építhetsz, tanulhatsz mások tapasztalataiból, és értékes betekintést nyerhetsz a legújabb üzleti trendekbe és stratégiákba. Ezen kívül saját vállalkozásodat is bemutathatod, ami által te magad is láthatóvá válsz más sikeres vállalkozók körében.

A Boost Budapest csoport arra buzdítja vendégeit, hogy évente két találkozón vegyenek részt anélkül, hogy taggá válnának, mert így jobban átérezhetik, miről szól egy csoport, és milyen előnyökkel járhat a tagság a vállalkozó és vállalkozása számára. Amennyiben úgy látják, hogy az adott csoport megfelelő közeg lehetne a számukra, még mindig fontolóra vehetik a csatlakozást. A Boost Group olyan vállalkozók exkluzív közössége, akik elkötelezettek aziránt, hogy segítsék egymást sikeressé válni, és hisznek abban, hogy közös munkával többet érhetnek el, mint külön-külön egymaguk. Vendégként lehetőséged nyílik arra, hogy részese legyél ennek az exkluzív közösségnek, és saját magad is megtapasztald az előnyeit.

 

Milyen követelmények vonatkoznak rám, ha tag vagyok? Vannak-e kötelezettségeim?

Boost tagként vannak bizonyos elvárások a csoportban való részvétellel és aktivitással kapcsolatban, de ezek az elvárások nem jelentenek kötelezettséget. A tagság elsődleges feltétele az éves tagdíj befizetése és az, hogy a találkozók alkalmával megvásárold a hotel által biztosított reggelit. A tagsággal járó előnyök maximális kihasználása érdekében azonban erősen ajánlott részt venni a találkozókon, eseményeken és képzéseken, valamint javasoljuk, hogy aktívan lépj kapcsolatba más tagokkal személyes találkozók, ajánlások és más Boost csoportok látogatása révén. A rendszeres részvétel jutalmazására Boost pontrendszer működik. Fontos megjegyezni, hogy bár ezek az elvárások a helyükön vannak, minden tevékenység és részvétel önkéntes alapú, és minden tag a saját tempójában és kényelmi szintjén integrálódhat a csoportba.

A Boost Budapest csoport tagjaként vannak bizonyos elvárások – de nem kötelezettségek! –, amelyek a tagsággal járó előnyök maximalizálására irányulnak. Ezek a következők:

 

 1. Az üléseken való részvétel: A csoport heti találkozóin való rendszeres részvétel erősen javasolt, hiszen ilyenkor építhetsz ki kapcsolatokat a többi taggal; ezen felül segít naprakésznek maradni a csoporton belüli legújabb fejleményekkel kapcsolatban is!

 2. Részvétel rendezvényeken és tréningeken: A Boost egész évben különféle eseményeket és képzéseket kínál, melyeken értékes ismeretekre és készségekre tehetsz szert.

 3. Hálózatépítés és kapcsolatok építése: A más tagokkal való kapcsolatok kiépítése a Boost tagság egyik sarkalatos pontja. Tagként elvárható, hogy aktívan élj a hálózatépítési lehetőségekkel és rendszeres face-to-face találkozók során új kapcsolatokat alakíts ki más tagokkal.

 4. Ajánlások adása és fogadása: Tagként elvárható, hogy ajánlásokat adj a csoport többi tagjának és vendégeket hívj meg a találkozókra. A vendégek nem csak olyan vállalkozók lehetnek, akik később potenciálisan csatlakozhatnának a csoporthoz, hanem olyan vállalatokat képviselő üzletemberek is, akiket a meghívó érdemesnek talál a bemutatásra és/vagy akiknek a csoportnál tett látogatás segítséget jelenthet. Ez a Boost hálózati modelljének kulcsfontosságú aspektusa és elengedhetetlen a csoporton belüli kapcsolatok és a bizalom kiépítéséhez.

 5. A Boost magatartási kódexének való megfelelés: A tagoktól elvárjuk a Boost magatartási kódexének betartását, amely magában foglalja a pozitív hozzáállást, valamint a többi tag és a csoport alapvető értékeinek tiszteletben tartását.

 6. Éves tagdíj befizetése: Az éves tagdíj egy összegben vagy több kisebb részletben is befizethető. A fentebbi elvárásokkal ellentétben ez nem opcionális – a tagdíj be nem fizetése a tagság megszűnésével jár.

 

A fentebbi elvárásoknak megfelelve a tagok maximalizálhatják a tagságuk által biztosított előnyöket és értékes kapcsolatokat alakíthatnak ki a csoporton belül.

Hol tudok parkolni, ha ellátogatok egy Boost Budapest találkozóra, és mennyibe kerül a parkolás?
A találkozón való részvétel elköteleződést is jelent?
Milyen követelmények vonatkoznak rám, ha tag vagyok? Vannak-e kötelezettségeim?

 

Mi van, ha tagként nem tudok részt venni a Boost Budapest találkozón?

Előfordul, hogy bár tag vagy, de nem tudsz részt venni a találkozón. Ilyenkor senkit sem kell értesítened, nem kell magyarázkodnod vagy megindokolnod a távolmaradást. Természetesen nagyra értékeljük, ha jelzed a csoportnak, hogy nem tudsz eljönni, de ez nem kötelező. A tagsággal járó előnyök maximalizálása érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen – vagy lehetőségeidhez mérten minél több alkalommal – vegyél részt a találkozókon. A rendszeres részvételt a Boost pontrendszer is jutalmazza. Ha valamilyen okból kifolyólag nem tudsz elmenni egy találkozóra, elszalasztod a lehetőséget, hogy pontokat szerezz, és nem tudsz részt venni a találkozó Boost Yourself, Boost Your Business és Boost Your Friend's Business szegmenseiben sem.

 

Mi van, ha tagként nem tudok részt venni a Boost Budapest találkozón?

Előfordul, hogy bár tag vagy, de nem tudsz részt venni a találkozón. Ilyenkor senkit sem kell értesítened, nem kell magyarázkodnod vagy megindokolnod a távolmaradást. Természetesen nagyra értékeljük, ha jelzed a csoportnak, hogy nem tudsz eljönni, de ez nem kötelező. A tagsággal járó előnyök maximalizálása érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen – vagy lehetőségeidhez mérten minél több alkalommal – vegyél részt a találkozókon. A rendszeres részvételt a Boost pontrendszer is jutalmazza. Ha valamilyen okból kifolyólag nem tudsz elmenni egy találkozóra, elszalasztod a lehetőséget, hogy pontokat szerezz, és nem tudsz részt venni a találkozó Boost Yourself, Boost Your Business és Boost Your Friend's Business szegmenseiben sem.

Mi van, ha tagként nem tudok részt venni a Boost Budapest találkozón?

 

Küldhetek-e helyettest magam helyett, ha nem tudok részt venni?

Igen, a tagok küldhetnek helyettest a nevükben a találkozóra, ha nem tudnak részt venni. A helyettes lehet ugyanazon vállalat egyik munkatársa vagy alkalmazottja, esetleg egy jó üzleti barát is. A helyettest a találkozó előtt be kell mutatni a csoportnak, valamint tájékoztatni kell a találkozó napirendjéről és minden lényeges információról. A Boost Budapest csoportban a tagokat arra ösztönzik, hogy rendszeresen vegyenek részt találkozókon, hogy maximalizálhassák a tagsággal járó előnyöket, azonban a rendezvényeken, programokon és képzéseken való részvétel önkéntes alapú. Ha egy tag nem tud részt venni a találkozón, helyettest vagy meghatalmazottat küldhet saját maga helyett. A helyettes vagy meghatalmazott ebben az esetben vendégnek számít, és Boost pontokat gyűjthet a tag számára, mintha a tag maga vett volna részt a találkozón a vendég nélkül. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Boost pontok gyűjtése nem kötelező, ahogy helyettest küldeni sem az, ez csupán egy lehetőség azok számára, akik nem tudnak részt venni a találkozón. A végső cél egy támogató és befogadó közösség létrehozása, ahol a tagok jó hangulatban és támogató környezetben fejleszthessék vállalkozásukat és személyes hálózatukat.

Küldhetek-e helyettest magam helyett, ha nem tudok részt venni?

 

Ellátogathatok nem magyar Boost csoportokat vagy rendezvényeket is?

A Boost Budapest tagjaként lehetőséged nyílik más finnországi és/vagy észtországi Boost csoportok látogatására is, azonban fontos megjegyezni, hogy más Boost csoportok eltérő nyelveket használhatnak – például finn és észt –,  és előfordulhat, hogy nem tudnak tolmács szolgáltatást biztosítani a találkozó során. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed, javasoljuk, hogy előzetesen vedd fel a kapcsolatot a meglátogatni kívánt csoporttal, jelezd a számukra, hogy részt szeretnél venni a találkozón, és érdeklődj, hogy meg tudják-e szervezni a találkozót angolul. Így biztos lehetsz benne, hogy teljes mértékben részt vehetsz a találkozón, és kihasználhatod a Boost tagságod minden előnyét. A Boost csoport olyan vállalkozók hálózata, akik egymást segítik vállalkozásuk növekedésében, és nagyszerű lehetőséget biztosít a tagok számára szakmai hálózatuk bővítésére és nemzetközi üzleti kapcsolatok megszerzésére is.

Ellátogathatok nem magyar Boost csoportokat vagy rendezvényeket is?

 

Nekem is meg kell szólalnom?

Nem kell beszédet tartanod és nem kell felszólalnod a Boost találkozón, ha nem szeretnél. A találkozó során minden résztvevőnek lehetősége nyílik ugyan önmaga és a vállalkozása bemutatására – tagoknak 30 másodperc, vendégnek pedig 1 perc áll a rendelkezésére –, de nem kötelező felszólalnod, ha nem érzed kényelmesnek. Ezen kívül a találkozó során lehetőséged nyílik beszélgetésre és személyes találkozók egyeztetésére is, így kötetlenebb környezetben ismerkedhetsz és oszthatsz meg információkat a vállalkozásodról.

Nekem is meg kell szólalnom?

 

Hogyan mutathatom be a vállalkozásomat egy Boost megbeszélés során?

Hatékony bevezetőt készíteni, amely választ ad a két fő kérdésre: „Hogyan segíthet a vállalkozásom?” és „Milyen segítségre lenne szüksége a vállalkozásomnak ezen a héten?”, kihívást jelenthet. A megfelelő megközelítéssel és a Boost alapvető értékeinek világos megértésével azonban olyan bemutatót hozhatsz létre, amely hatékonyan mutatja be a vállalkozásod értékét.

 

Először is nagyon fontos, hogy a bemutatkozás rövid és lényegre törő legyen. Ne feledd, hogy a bemutatkozást kb. egy liftben való utazáshoz szükséges idő alatt kell elmondani, általában 30 másodperc alatt. Ezért ügyelj arra, hogy a legfontosabb információkra összpontosíts, és lehetőség szerint hagyd ki a felesleges részleteket.

 

Ezután összpontosíts a vállalkozásod legfontosabb előnyeire és arra, hogy ezek miként jelenthetnek segítséget mások számára. Ez magában foglalhatja például egy adott termék vagy szolgáltatás bemutatását, amely kiemeli a vállalkozást a versenytársak közül, vagy egy adott iparágban szerzett tapasztalat és szakértelem hangsúlyozását.

 

A bemutató során célszerű egyszerűen, könnyen érthetően fogalmazni. Lehetőség szerint kerüld a szakzsargon használatát, és összpontosíts a vállalkozásod által kínált legfontosabb előnyökre.

 

A bemutató végén feltétlenül szerepeljen egy egyértelmű cselekvésre ösztönző felszólítás, például hívd meg az érdeklődőket egy face-to-face találkozóra, ezáltal biztosíthatod, hogy a bemutatkozásod ne csak informatív, hanem cselekvésre ösztönző is legyen.

 

Íme a konkrét lépések egy jó bemutatkozás megírásához:

 

 1. Kezdd azzal, hogy mi az a probléma, amely kapcsán a vállalkozásod a többi tag segítségére lehet.

 2. Világosan fogalmazd meg azt a konkrét megoldást vagy szolgáltatást, amelyet a vállalkozásod kínál a probléma megoldására vagy az igény kielégítésére.

 3. Használj konkrét példákat vagy statisztikákat a megoldás vagy szolgáltatás hatékonyságának bemutatására.

 4. Hangsúlyozd azt az egyedi értéket, amelyet a vállalkozásod közvetít, mint például a speciális szakértelem vagy az innovatív technológia.

 5. Világosan fogalmazd meg, hogy más tagok milyen konkrét módon segíthetik a vállalkozásodat ezen a héten, például új ügyfelek ajánlásával vagy értékes visszajelzésekkel.

 6. Próbáld el hangosan is a bemutatkozásodat, hogy biztosan a 30 másodperces időkorláton belül maradj vele. Gyakorolj egy tükör vagy egy barátod előtt, hogy javítsd az előadásodat, és figyelj oda, hogy a beszéded világos és jól érthető legyen, ezzel vonzóbb.

 7. Feltétlenül adj meg cselekvésre ösztönzést, például hogy a találkozó után keressenek bizalommal, vagy hogy további információért hova forduljanak az érdeklődők.

 

Összefoglalva: ahhoz, hogy hatékony bemutatkozót készíthess, amely választ ad a „Hogyan segíthet a vállalkozásom nektek?” és a „Milyen segítségre lenne szüksége a vállalkozásomnak ezen a héten?” kérdésekre, tisztában kell lenned a Boost és a vállalkozásod legfőbb értékeivel, és ezekre kell összpontosítanod. A jó bemutatkozásnak egyértelmű cselekvésre kell, hogy ösztönözzön. Legyen rövid és egyszerű. Nem könnyű jó bemutatkozót előadni, de minden Boost tag számára adott a lehetőség, hogy felkérje egy tagtársát mentornak vagy csak egyszerűen segítséget kérjen. A Boostban a segítségnyújtás önzetlen és magától értetődő.

Hogyan mutathatom be a vállalkozásomat egy Boost megbeszélés során?

 

Számszerűsíthető valamilyen módon a találkozókon való részvétel, az adott ajánlatok mennyisége, a megkötött üzletek értéke, a vendégek meghívása és az egyéb teljesítmények?

A Boost Budapest csoport számon tartja, hogy hány találkozón vettél részt, valamint a csoport többi tagjának adott ajánlatok számát, a megkötött üzletek nettó nyereségét és a meghívott vendégek számát is. Ezeket a teljesítménymutatókat a csoport titkára vezeti, és a Boost pontok kiszámításához használják fel, ezáltal is ösztönözve a tagokat a csoport tevékenységeiben való rendszeres és aktív részvételre – továbbá ezáltal követhető nyomon a csoport tagjainak és a csoport egészének sikeressége. A mutatók segítségével a csoport könnyedén azonosíthatja azokat a területeket, amikben a tagoknak további támogatásra vagy képzésre lehet szüksége, és mérni tudja a csoportnak a helyi üzleti közösségre gyakorolt általános hatását is. A Boost pontrendszert arra is használják, hogy megjutalmazzák a tagokat erőfeszítéseikért és a csoport tevékenységeiben való részvételükért, ami tovább ösztönzi az aktív részvételt és erősíti a közösség érzését a tagok között.

Számszerűsíthető valamilyen módon a találkozókon való részvétel, az adott ajánlatok mennyisége, a megkötött üzletek értéke, a vendégek meghívása és az egyéb teljesítmények?

 

Mit kell még fizetni a tagdíjon felül?

A tagdíjon kívül a Boost Budapest csoport tagjainak egyetlen kötelező költsége a találkozók alkalmával a saját reggeli megvásárlása a helyszínt biztosító hoteltől. Előfordulhat, hogy a csoport által szervezett események, programok vagy képzések további költségekkel járnak, valamint ha egy tag egy másik Boost csoport ülésén kíván részt venni, akkor felmerülhet, hogy az utazás és a szállás költségeivel is számolnia kell.

Mit kell még fizetni a tagdíjon felül?

 

Hogy működik az „önbevallás”?

Az „önbevallás” azt a gyakorlatot jelenti, amikor a tag beszámol a csoportnak saját teljesítményéről és előrehaladásáról, például az általa adott ajánlatokról és a megkötött üzletekről. Ez önkéntes alapon történik, de a tagoktól a csoport elvárja az őszinteséget. Nincs belső mechanizmus a bemondott adatok pontosságának ellenőrzésére, mivel a tagok bizalma és feddhetetlensége kulcsfontosságú a csoport sikere szempontjából. A hangsúly a támogató és együttműködő környezet kialakításán van, nem pedig a szigorú szabályok betartatásán.

Hogy működik az „önbevallás”?

 

Van előre meghatározott oktatási tematika vagy tanterv?

Boost Budapest tagként a te speciális igényeidhez és céljaidhoz szabott oktatási lehetőségek széles skálájához férhetsz hozzá. A Boost csoport nagy hangsúlyt fektet a folyamatos tanulásra és fejlődésre, és ez tükröződik az Outi Impivaara oktatási vezető által minden évben összeállított tantervben is. A tananyag általános iránymutatásként szolgál, ugyanakkor kellően rugalmas ahhoz, hogy a Boost Budapest csoport konkrét igényeihez igazodjon. Ez azt jelenti, hogy a tagoknak kínált oktatási és képzési lehetőségeket a saját céljaikhoz és szükségleteikhez tudják szabni, és úgy alakítják ki, hogy azok segítsék a növekedést és a fejlődést mind egyénileg, mind a vállalkozások tekintetében.

 

A Boost oktatási rendszer egyik legfontosabb jellemzője a Boost kerék használata, amely a csoport egészének erősségeit és gyengeségeit ábrázolja grafikusan. Ezeket az információkat anonim kérdőíveken keresztül gyűjtik össze, amelyeket a tagok rendszeresen kitöltenek, és ez alapján készítenek személyre szabott tanulási tervet minden csoport számára. Ez lehetővé teszi a csoport trénere számára, hogy a tananyagokat és tevékenységeket úgy tervezze meg, hogy azok a legjobban szolgálják a csoport egészének fejlődését, és biztosítsák, hogy minden tag megkapja a céljai eléréséhez szükséges támogatást és oktatást.

 

Összességében a Boost oktatási rendszert rendkívül hatékonynak tervezték, és bebizonyosodott, hogy segít a tagoknak jelentős növekedést és sikereket elérni vállalkozásaikban. A személyre szabott képzési, mentorálási és kapcsolatépítési lehetőségekkel a Boost Budapest tagjai valódi, mérhető eredményeket tudnak felmutatni vállalkozásukban, és gyorsabban érhetik el céljaikat, mintha azt egyedül tennék. Akár most kezded az üzletet, akár tapasztalt vállalkozó vagy, aki vállalkozását a következő szintre szeretné emelni, a Boost Budapest a tökéletes hely a sikerhez szükséges támogatás és oktatás megtalálásához.

Van előre meghatározott oktatási tematika vagy tanterv?

 

Hozzáférhetők-e a videók, előadások .ppt fájljai?

A Boost találkozókon és képzéseken használt oktatási anyagok általában nem kerülnek nyilvánosságra. Ezek kifejezetten a Boost közösségen belüli használatra készültek és céljuk, hogy exkluzív, értékes információkat és forrásokat biztosítsanak a tagok számára, amelyek segíthetik őket vállalkozásuk fejlesztésében és céljaik elérésében. Az anyagok egy részét azonban megoszthatják a vendégekkel és más nem tagokkal, hogy ezáltal ők is láthassák, milyen a Boost élmény, és milyen előnyökre számíthatnak, ha úgy döntenek, hogy csatlakoznak a csoporthoz.

A Boost Budapest tagság számos előnyt kínál vállalkozók és cégtulajdonosok számára. A főbb előnyök közé tartozik:

 

 1. Hálózatépítés és ajánlási lehetőségek: A Boost Budapest megfelelő közeget biztosít a tagok számára, hogy kapcsolatba léphessenek hasonló gondolkodású vállalkozókkal és cégtulajdonosokkal, ezáltal pedig kapcsolatokat építsenek ki, megosszák az ötleteiket, és ajánlásokon keresztül új ügyfeleket szerezzenek.

 2. Szakmai fejlődés: A Boost Budapest számos képzési és oktatási lehetőséget kínál, hogy segítse tagjait vállalkozásuk és készségeik fejlesztésében. A Boost kerék rendszer biztosítja, hogy a képzési és oktatási anyagok a csoport speciális igényeihez igazodjanak, és így a tagok a legtöbbet hozhassák ki tagságukból.

 3. Hozzáférés az erőforrásokhoz: A Boost Budapest tagjaként források széles skálájához férhetsz hozzá, beleértve a marketing anyagokat, üzleti sablonokat és egyéb eszközöket, amelyek segíthetik vállalkozásod növekedését.

 4. Elismerés és jutalmak: A Boost Budapest tagjai elismerést és jutalmat kapnak részvételükért, elhivatottságukért és kemény munkájukért. A Boost pontrendszer célja, hogy ösztönözze a tagokat az üléseken való részvételre, vendégek meghívására és ajánlások adására.

 5. Támogatás és motiváció: A Boost Budapest tagjának lenni azt jelenti, hogy egy olyan vállalkozói közösség tagja vagy, akik együtt dolgoznak a sikerért. A közösség által nyújtott támogatás és motiváció felbecsülhetetlen értékű lehet azon vállalkozók számára, akik vállalkozásukat épp bővíteni próbálják.

 6. Fokozott láthatóság: A Boost Budapest tagoknak lehetőségük van ismertetni, brosúrákon és egyéb marketing anyagokon keresztül bemutatni vállalkozásaikat a találkozón részt vevő többi tag és a meghívott vendégek számára. Ezenkívül a Boost Budapest tagjai a Boost honlapján is megjelennek, növelve vállalkozásaik láthatóságát.

 

Összességében a Boost Budapest tagsága rengeteg lehetőséget kínál a vállalkozók és cégtulajdonosok számára vállalkozásuk bővítésére, készségeik fejlesztésére és tartós kapcsolatok kiépítésére más, hasonló gondolkodású személyekkel. A Boost által biztosított közösség, erőforrások és támogatás értékes segítség minden vállalkozó számára, aki vállalkozását a következő szintre szeretné emelni.

Hozzáférhetők-e a videók, előadások .ppt fájljai?

 

Hogyan aknázhatnám ki maximálisan a tagsággal járó előnyöket?

A Boost tagjaként előnyök széles skálája kínálkozik a vállalkozóknak, a hálózatépítési lehetőségektől kezdve az üzleti tréningeken át a támogatásig. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a tagságodból, fontos, hogy aktív részese legyél a Boost közösségnek, és kihasználd az összes rendelkezésre álló erőforrást és lehetőséget. Íme néhány bevált gyakorlat és konkrét példa, amelyet megtehetsz a Boost tagsággal járó előnyök maximalizálása érdekében:

 

 1. Rendszeresen vegyél részt találkozókon: A rendszeres részvétel kulcsfontosságú ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a Boost tagságodból. Ha részt veszel a találkozókon, lehetőséged nyílik arra, hogy kapcsolatot létesíts más vállalkozókkal, hogy üzleti szakértőktől tanulj, és naprakész lehess a legújabb iparági trendekkel kapcsolatban.

 2. Vegyél részt képzési és fejlesztési programokban: A Boost heti oktatást és évente 4 nagy Big Traininget kínál, amelyek segítenek a tagoknak készségeik fejlesztésében és vállalkozásuk bővítésében. Használd ki a workshopok, a boost blog és online anyagok által nyújtott lehetőségeket!

 3. Hozd ki a legtöbbet a hálózati lehetőségekből: A Boost lényege, hogy kapcsolatot létesíts más vállalkozókkal. Hozd ki a legtöbbet a tagságból azáltal, hogy aktívan részt veszel a hálózati eseményeken és a csoport találkozókon, vagy lépj kapcsolatba más tagokkal a Boost webhelyen és a közösségi média csatornáin keresztül!

 4. Ajánlások adása és fogadása: A Boost alapértéke az egymás segítése és az együttműködés, melynek nagyszerű módja az ajánlások adása és fogadása. Ha más tagokat potenciális ügyfelekhez irányítasz, azzal segítheted őket vállalkozásuk növekedésében, és cserébe ők is segíthetnek a te vállalkozásodban.

 5. Használd ki az online források előnyeit és lehetőségeit a marketingben: A Boost számos online anyagot biztosít a tagok számára, hogy segítse vállalkozásuk fejlesztését. Használd ki ezeket a forrásokat: látogass el a Boost webhelyére, olvasd a Boost blogot, és vegyél részt a csoport WhatsApp chatjében és beszélgetéseikben! Írj bemutató anyagot a vállalkozásodról a Boost blogba, csinálj videóanyagot a Boost YouTube csatornája számára a vállalkozásodról - ezek a lehetőségek minden Boost tag számára adottak.

 6. Legyél mentor: Mentornak lenni nagyszerű módja annak, hogy visszaadd a Boost közösségtől kapott támogatást a csoportnak, és ezáltal segítséget nyújthass más vállalkozóknak. Oszd meg tudásod és tapasztalataidat más tagokkal azáltal, hogy mentorálod és segíted őket vállalkozásuk fejlesztésében.

 

Adj vissza a közösségnek: A Boost arra ösztönzi a tagjait, hogy társadalmilag legyenek felelősek, és adjanak vissza a közösségnek. Segíthetsz, ha részt veszel helyi jótékonysági rendezvényeken, vagy ha önkéntesen áldozol az idődből, esetleg adományozhatsz egy jótékonysági szervezetnek is. Ha követed ezeket a bevált gyakorlatokat, és konkrét lépéseket teszel azért, hogy aktívan bekapcsolódj a Boost közösségébe, akkor a lehető legtöbbet hozhatod ki a tagságodból, és megkaphatod a vállalkozásod növekedéséhez és céljaid eléréséhez szükséges támogatást és erőforrásokat.

Hogyan aknázhatnám ki maximálisan a tagsággal járó előnyöket?

 

Miben különbözik ez egy átlagos üzleti klubtól?

A Boost olyan vállalkozók közössége, akik készek segíteni, támogatni egymást, és együtt szeretnének fejlődni. A Boost több szempontból is különbözik egy átlagos üzleti klubtól. Először is, a Boost olyan vállalkozók közössége, akik elkötelezettek egymás növekedése és sikere felé. A Boost tagok nem csak a kapcsolatépítési lehetőségeket keresik, hanem valódi, értékes kapcsolatokat keresnek hasonló gondolkodású egyénekkel, akik támogatást és útmutatást kínálhatnak vállalkozásuk bővítésében.

 

Másodszor, a Boost az aktív cselekvésről és az eredmények eléréséről szól. A heti találkozókat úgy alakítottuk ki, hogy interaktívak legyenek és arra ösztönözzék a tagokat, hogy osszák meg egymással sikereiket és kihívásaikat, ezáltal pedig tanulhassanak egymástól. A Boost oktatási anyagok, tréningek és online anyagok széles skáláját kínálja, amelyek a csoport speciális igényeihez szabottan segítik a tagokat üzleti céljaik elérésében.

 

Harmadszor, a Boost egyedülálló pontrendszerrel működik, amely jutalmazza a tagokat a csoport életében való akítv részvételükért és a csoport sikereihez való hozzájárulásukért. A rendszer célja, hogy ösztönözze a tagokat az aktív részvételre és segítse őket üzleti céljaik elérésében.

 

Végül, a Boost nem csak az üzletről szól, hanem a személyes növekedésről és fejlődésről is. A Boost arra ösztönzi a tagjait, hogy vigyázzanak magukra és vállalkozásukra, és legyenek önmaguk legjobb verziói. A Boost alapértékei – átláthatóság és bizalom, segítség és együttműködés, fejlődés és siker, bátorság és igazságosság, személyes felelősség és társadalmi felelősségvállalás – állnak minden tevékenységünk középpontjában, és általuk válik lehetségessé, hogy egy támogató és biztonságos környezetet alakíthassunk ki a tagjaink számára.

 

A Boost tagság előnyeinek maximális kihasználása érdekében fontos, hogy a tagok rendszeresen részt vegyenek a találkozókon, a rendezvényeken és képzéseken, és aktív kapcsolatokat alakítsanak ki a csoport más tagjaival. Az is fontos, hogy a tagok kihasználják a rendelkezésre álló oktatási anyagok és források nyújtotta lehetőségeket, és a pontrendszert használják előrehaladásuk és eredményeik nyomon követésére. Ha követed ezeket a bevált gyakorlatokat, és konkrét lépéseket teszel a csoporttal való együttműködés érdekében, úgy maximalizálhatod Boost tagságod előnyeit, és könnyebben elérheted üzleti céljaidat.

Miben különbözik ez egy átlagos üzleti klubtól?

 

A Boostban nemzetközi networkingre is van lehetőség?

A nemzetközi hálózatépítés mindenképpen lehetséges a Boostban! A Boost Hungary tagjaként lehetőséged nyílik hálózatépítésre és kapcsolatteremtésre finn és észt vállalkozókkal is. Minden Boost csoport ugyanazon alapértékek és -elvek szerint működik, így a tapasztalatok az egyes országokban egységesek. Minden Boost csoportot vállalkozók vezetnek és vállalkozók alkotnak, így biztos lehetsz benne, hogy hasonló gondolkodású személyekkel lépsz majd kapcsolatba, akik megértik a vállalkozói létben rejlő egyedi kihívásokat és lehetőségeket.

A Boost egyik legnagyobb előnye, hogy kiterjedt hálózatán keresztül kapcsolatba léphetsz más vállalkozókkal, és így a tagok megoszthatják egymással a legjobb gyakorlatokat és tapasztalatokat. A Boost Hungary tagjává válva hozzáférhetsz a finnugor országok minden tájáról érkező vállalkozói hálózathoz, amin keresztül a vállalkozók megoszthatják egymással a tudásukat és a tapasztalataikat. Ez hihetetlenül értékes lehet, ha a vállalkozásod vagy a hálózatod bővítéséről van szó.

A Boost másik nagyszerű tulajdonsága, hogy bármikor részt vehetsz bármely csoport találkozóján. Ez azt jelenti, hogy akár üzleti céllal, akár szórakozásból Finnországba vagy Észtországba utazol, részt vehetsz ott egy Boost találkozón, és kapcsolatba léphetsz a helyi vállalkozókkal. Ez nagyszerű módja annak, hogy bővítsd a hálózatodat, és értékes betekintést nyerhess a helyi üzleti kultúrába.

A nemzetközi hálózatépítés a Boost tagság számos előnyének egyike, és mivel a csoport három finnugor országban is jelen van, és minden csoport azonos értékek és elvek szerint működik, a kapcsolatépítési lehetőség valóban egyedülálló és értékes.

A Boostban nemzetközi networkingre is van lehetőség?

 

Már így is túl elfoglalt vagyok, miért kellene további kötelezettségeket vállalva csatlakoznom a Boost Budapesthez?

Annak ellenére, hogy elfoglaltnak érzed magad, a Boost Budapest csoporthoz való csatlakozás valóban segíthet abban, hogy hatékonyabbá és produktívabbá válhass a vállalkozásodban. A csoport olyan vállalkozók támogató közösségét jelenti, akik megértik a vállalkozás vezetésével járó kihívásokat, és értékes tanácsokat és forrásokat kínálhatnak. Ezenkívül a csoport találkozói és oktatási programjai segíthetnek a prioritások meghatározásában és abban, hogy a vállalkozásod növekedésének szempontjából a legfontosabb dolgokra koncentrálhass. Nem utolsó sorban, a találkozókon való részvétel önkéntes. A csoportban található kapcsolatépítési lehetőségek segíthetnek a szakmai hálózatod bővítésében, és potenciálisan új üzleti lehetőségeket teremthetnek. A Boost Budapest tagjává válva hozzáférhetsz ahhoz a támogatáshoz, erőforrásokhoz és kapcsolatokhoz, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy vállalkozásod boldoguljon és elérje céljait.

 

Vállalkozóként érthető, hogy túlterheltnek érzed magad az elfoglaltságaid miatt. A Boost Budapest csoporthoz való csatlakozás azonban valóban segíthet abban, hogy produktívabbá és sikeresebbé válhass a vállalkozásodban. Íme néhány ok, miért:

 

 1. Hálózati lehetőségek: A Boost Budapest egyedülálló kapcsolatépítési élményt kínál a vállalkozók számára. Lehetőséget teremt kapcsolatba lépni hasonló gondolkodású emberekkel, és olyan kapcsolatokat építeni, amelyek segíthetnek vállalkozásod növekedésében. Akár új ügyfeleket, partnereket vagy együttműködőket keresel, a Boost segíthet megtalálni a megfelelő kapcsolatokat.

 2. Szakmai fejlődés: Ha részt veszel a Boost találkozókon, értékes oktatási forrásokhoz és képzési lehetőségekhez férhetsz hozzá. Tagjaink szakterületük szakértői, és mindig készek megosztani tudásukat és tapasztalataikat másokkal. Ha a társaidtól tanulsz, fejlesztheted készségeidet, és gyorsabban bővítheted vállalkozásodat.

 3. Elszámoltathatóság: Boost-tagként felelősséggel tartozol a céljaidért és a fejlődésedért. Találkozóink célja, hogy a tagokat arra ösztönözzük, hogy osszák meg előrehaladásukat, és kérjék számon egymást céljaik eléréséért. Ez segíthet abban, hogy szem előtt tartsd a céljaidat, és elkerüld, hogy fölösleges vagy kevésbé lényeges dolgok gúzsba kössenek és túl elfoglalttá tegyenek.

 4. Támogatás: A vállalkozás elindítása és bővítése kihívásokkal teli és magányos utazás lehet. A Boost segítségével azonban egy hasonló gondolkodású vállalkozókból álló közösség tagja lehetsz, akik megértik az előtted álló egyedi kihívásokat. Támogatást, tanácsot és bátorítást kínálnak, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

 5. Boost pontrendszer: A Boost pontrendszerrel rendelkezik, ahol a tagok pontokat szerezhetnek a részvételükért, az ajánlatokért, a megkötött üzletek értékéért, a meghívott vendégek számáért és egyéb teljesítménymutatókért. Ezekkel a pontokkal jutalmakat és előnyöket lehet szerezni és jó motivátorként müködik magadnak is.

 6. Rugalmasság: A Boost találkozók önkéntesek, ami azt jelenti, hogy annyi találkozón vehetsz részt, amennyin csak szeretnél. Tisztában vagyunk vele, hogy a vállalkozóknak sok elfoglaltságuk van, ezért nem kötelezzük tagjainkat még egy minimális számú találkozón való részvételre sem. Akkor vehetsz részt rajtuk, amikor az számodra is a leginkább megfelelő..

 7. Hozzáférés a nemzetközi hálózathoz: A Boost Magyarországon, Észtországban és Finnországban van jelen, ami azt jelenti, hogy a Boost Budapest tagjaként szélesebb vállalkozói hálózathoz férhetsz hozzá. Ez különösen értékes lehet, ha a vállalkozásodat nemzetközi szinten kívánod bővíteni.

 

Röviden, a Boost Budapesthez való csatlakozás esélyt ad arra, hogy kapcsolatba léphess hasonló gondolkodású vállalkozókkal, értékes forrásokhoz juthass, és elszámoltathasd céljaidat. Ez az idő és az erőforrások befektetése, amely hosszú távon megtérül.

Már így is túl elfoglalt vagyok, miért kellene további kötelezettségeket vállalva csatlakoznom a Boost Budapesthez?

 

Már így is túl elfoglalt vagyok, miért kellene további kötelezettségeket vállalva csatlakoznom a Boost Budapesthez?

Annak ellenére, hogy elfoglaltnak érzed magad, a Boost Budapest csoporthoz való csatlakozás valóban segíthet abban, hogy hatékonyabbá és produktívabbá válhass a vállalkozásodban. A csoport olyan vállalkozók támogató közösségét jelenti, akik megértik a vállalkozás vezetésével járó kihívásokat, és értékes tanácsokat és forrásokat kínálhatnak. Ezenkívül a csoport találkozói és oktatási programjai segíthetnek a prioritások meghatározásában és abban, hogy a vállalkozásod növekedésének szempontjából a legfontosabb dolgokra koncentrálhass. Nem utolsó sorban, a találkozókon való részvétel önkéntes. A csoportban található kapcsolatépítési lehetőségek segíthetnek a szakmai hálózatod bővítésében, és potenciálisan új üzleti lehetőségeket teremthetnek. A Boost Budapest tagjává válva hozzáférhetsz ahhoz a támogatáshoz, erőforrásokhoz és kapcsolatokhoz, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy vállalkozásod boldoguljon és elérje céljait.

 

Vállalkozóként érthető, hogy túlterheltnek érzed magad az elfoglaltságaid miatt. A Boost Budapest csoporthoz való csatlakozás azonban valóban segíthet abban, hogy produktívabbá és sikeresebbé válhass a vállalkozásodban. Íme néhány ok, miért:

 

 1. Hálózati lehetőségek: A Boost Budapest egyedülálló kapcsolatépítési élményt kínál a vállalkozók számára. Lehetőséget teremt kapcsolatba lépni hasonló gondolkodású emberekkel, és olyan kapcsolatokat építeni, amelyek segíthetnek vállalkozásod növekedésében. Akár új ügyfeleket, partnereket vagy együttműködőket keresel, a Boost segíthet megtalálni a megfelelő kapcsolatokat.

 2. Szakmai fejlődés: Ha részt veszel a Boost találkozókon, értékes oktatási forrásokhoz és képzési lehetőségekhez férhetsz hozzá. Tagjaink szakterületük szakértői, és mindig készek megosztani tudásukat és tapasztalataikat másokkal. Ha a társaidtól tanulsz, fejlesztheted készségeidet, és gyorsabban bővítheted vállalkozásodat.

 3. Elszámoltathatóság: Boost-tagként felelősséggel tartozol a céljaidért és a fejlődésedért. Találkozóink célja, hogy a tagokat arra ösztönözzük, hogy osszák meg előrehaladásukat, és kérjék számon egymást céljaik eléréséért. Ez segíthet abban, hogy szem előtt tartsd a céljaidat, és elkerüld, hogy fölösleges vagy kevésbé lényeges dolgok gúzsba kössenek és túl elfoglalttá tegyenek.

 4. Támogatás: A vállalkozás elindítása és bővítése kihívásokkal teli és magányos utazás lehet. A Boost segítségével azonban egy hasonló gondolkodású vállalkozókból álló közösség tagja lehetsz, akik megértik az előtted álló egyedi kihívásokat. Támogatást, tanácsot és bátorítást kínálnak, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

 5. Boost pontrendszer: A Boost pontrendszerrel rendelkezik, ahol a tagok pontokat szerezhetnek a részvételükért, az ajánlatokért, a megkötött üzletek értékéért, a meghívott vendégek számáért és egyéb teljesítménymutatókért. Ezekkel a pontokkal jutalmakat és előnyöket lehet szerezni és jó motivátorként müködik magadnak is.

 6. Rugalmasság: A Boost találkozók önkéntesek, ami azt jelenti, hogy annyi találkozón vehetsz részt, amennyin csak szeretnél. Tisztában vagyunk vele, hogy a vállalkozóknak sok elfoglaltságuk van, ezért nem kötelezzük tagjainkat még egy minimális számú találkozón való részvételre sem. Akkor vehetsz részt rajtuk, amikor az számodra is a leginkább megfelelő..

 7. Hozzáférés a nemzetközi hálózathoz: A Boost Magyarországon, Észtországban és Finnországban van jelen, ami azt jelenti, hogy a Boost Budapest tagjaként szélesebb vállalkozói hálózathoz férhetsz hozzá. Ez különösen értékes lehet, ha a vállalkozásodat nemzetközi szinten kívánod bővíteni.

 

Röviden, a Boost Budapesthez való csatlakozás esélyt ad arra, hogy kapcsolatba léphess hasonló gondolkodású vállalkozókkal, értékes forrásokhoz juthass, és elszámoltathasd céljaidat. Ez az idő és az erőforrások befektetése, amely hosszú távon megtérül.

Már így is túl elfoglalt vagyok, miért kellene további kötelezettségeket vállalva csatlakoznom a Boost Budapesthez?

 

Próbálkoztam már hasonló szervezetekkel, és szerintem csak időpocsékolás. Mitől különleges és más a Boost, mint a többi?

A Boost Budapest egyedi megközelítése és a finn kultúrában gyökerező alapértékei miatt különleges és különbözik a többi szervezettől. A finn üzletvitel a bizalomra, az integritásra és a tiszteletre helyezi a hangsúlyt, amelyek olyan alapvető értékek, amelyek részét képezik a Boost kultúrájának is.

 

A Boost Budapest egyik legfontosabb megkülönböztető jegye a tagtársakkal való hosszú távú, valódi, tartalmas kapcsolatok kialakítása. A Boost nem csupán egy hálózatépítő szervezet, ahol részt veszel néhány találkozón és névjegykártyákat cserélhetsz, hanem egy olyan, hasonló gondolkodású vállalkozókból álló közösség, akik elkötelezettek egymás támogatása iránt üzleti törekvéseikben.

 

Emellett a Boost Budapest nagy hangsúlyt fektet az oktatásra és a személyes fejlődésre is, ami megkülönbözteti a többi szervezettől. A tananyagot a csoport egyéni igényeihez igazították, és a hangsúly azokon a gyakorlati és használható eszközök és stratégiák biztosításán van, amelyek segíthetik a tagokat vállalkozásuk fejlesztésében.

 

A Boost Budapest másik egyedi aspektusa a Boost pontrendszer koncepció, amely egy olyan rendszer, amely a csoportban való aktív részvételre, vendégek meghívására és üzletkötésre ösztönzi a tagokat. Ez a rendszer nem csak szórakoztató és versenyképes elemet ad a találkozókhoz, hanem segíti  a tagok elszámoltathatóságát is, és biztosítja, hogy mindenki aktívan dolgozzon üzleti céljaiért.

 

Röviden összefoglalva, a Boost Budapest egyedi megközelítése, alapértékei, valamint a hosszú távú kapcsolatok kiépítésére, az oktatásra, a személyes fejlődésre és az aktív részvételre helyezett hangsúly miatt különbözik a többi szervezettől. Ezek az elemek megkülönböztetik és értékes erőforrássá teszik azon vállalkozók számára, akik komolyan gondolják vállalkozásuk bővítését és sikerét.

Próbálkoztam már hasonló szervezetekkel, és szerintem csak időpocsékolás. Mitől különleges és más a Boost, mint a többi?

 

Szerintem túl drága nekem a Boost tagdíja, miért érné meg csatlakoznom?

Érthető, hogy egyes személyek számára a tagdíj probléma lehet. Mindazonáltal fontos figyelembe venni, hogy a Boost tagság milyen potenciális értékeket és előnyökhöz juttathat az üzleti és személyes növekedésed szempontjából. A Boost Budapest egyedülálló lehetőséget kínál a vállalkozóknak, hogy kapcsolatba lépjenek és együttműködjenek hasonló gondolkodású vállalkozókkal, megoszthassák egymással tudásukat és tapasztalataikat, valamint hozzáférjenek az üzletfejlesztéshez szükséges értékes erőforrásokhoz és eszközökhöz. A szervezet alapvető értékei, mint a bizalom, az elszámoltathatóság és a folyamatos tanulás, beépülnek a csoport minden aspektusába, biztosítva ezáltal, hogy a tagok következetes kihívásokat kapjanak, és motiváltak legyenek a növekedésre és fejlődésre.

 

Ezen kívül a Boost Budapest felépítése rugalmas és alkalmazkodó, lehetővé téve a tagok számára, hogy saját ütemtervükhöz és igényeikhez igazítsák részvételüket. Ez azt jelenti, hogy még ha jelenleg elfoglalt is vagy, akkor is találhatsz rá módot, hogy a legtöbbet hozhasd ki a tagságodból, és előnyökhöz juthass a szervezettől.

 

Végül rajtad múlik, hogy mérlegeld a lehetséges előnyöket és a tagság költségeit, és eldöntsd, megtérülő befektetés-e számodra és a vállalkozásod számára. A Boost nem csupán egy hálózatépítő csoport, hanem vállalkozók közössége, akik elkötelezték magukat a személyes és szakmai fejlődés iránt, és ennek a közösségnek az előnyei jelentősek lehetnek.

Szerintem túl drága nekem a Boost tagdíja, miért érné meg csatlakoznom?

 

Az ilyen típusú csoport időpocsékolás, minden találkozón ugyanazok az emberek mutatkoznak be…

A Boost Budapest csoport tisztában van azzal, hogy a hálózatépítés gyakran ismétlődőnek és terméketlennek tűnhet, ezért az oktatásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Találkozóink célja, hogy értékes betekintést és készségeket nyújtsanak a tagoknak vállalkozásuk fejlesztéséhez. A Boost Budapesthez való csatlakozás egy konkrét és értékes befektetés önmagadba és vállalkozásodba.

 

A Boost egyik alapértéke az oktatás. Tagként olyan oktatási anyagok és források széles skálájához férhetsz hozzá, amelyek célja üzleti ismereteid és vállalkozásod fejlesztése. A Boost tantervet rendszeresen frissítik és a csoport sajátos igényeihez igazítják, ezzel is biztosítva, hogy az oktatás releváns és naprakész legyen. Ezenkívül a csoport rendszeresen tart workshopokat és heti oktatást, hogy ezáltal is segítsen lépést tartani a legfrissebb iparági trendekkel, és hogy ezúton is támogassa új kapcsolatok kialakítását más hasonló gondolkodású vállalkozókkal.

 

A Boost másik kulcsfontosságú értéke a személyes és társadalmi felelősségvállalás. A Boost arra ösztönzi tagjait, hogy vállaljanak aktív szerepet a közösségben, mind saját személyes fejlődésük, mind a tágabban vett közösség fejlődése szempontjából. Ez magában foglalja a saját üzleted müködésének javítására irányuló lépéseket, valamint a csoport többi tagjának mentorálását és támogatását is. Ebbe beletartozik a közösségnek nyújtott jótékonysági tevékenységek, önkéntes munka és a társadalmi szerepvállalás egyéb formái által nyújtott visszaadás is.

 

A Boost Budapest abban is egyedülálló, hogy a finn kultúrában gyökerezik, amely a tagok közötti bizalomra és kölcsönös támogatásra helyezi a hangsúlyt, továbbá magasra értékeli az egyenes beszédet és az autentikus őszinteséget. A Boost olyan vállalkozók támogató közösségét jelenti, akik elkötelezettek egymás sikerének segítésében. Más hálózati csoportoktól eltérően, ahol ugyanazok az emberek mutatkoznak be minden találkozón, a Boostban a tagokat arra ösztönzik, hogy ne ugyanazt a sablonszöveget mondják el minden találkozón, hanem a következő kérdésekre választ adva mutatkoznak be:

 

 1. Miben tud az én vállalatom ezen a héten leginkább segíteni nektek és az ügyfeleinek. Azaz milyen erőforrásokkal vagy termékekkel rendelkezem most amit fel tudok ajánlani.

 2. Miben tudnak a tagok segíteni nekem ezen a héten. Tehát konkrétan, mi az amire most szükségem lenne.

 

Ha a Boost találkozókon is hétröl hétre, ugyan azt kellene végighallgatni tagtársainktól, az valóban repetitív és unalmas lenne egy idö után. A Bootsban fontos, hogy autentikusak legyünk, valódi lehetőségekről és problémákról beszéljünk.

 

Ezen kívül a Boost megfelelő közeget biztosít a tagok számára ahhoz, hogy szolgáltatásokat kínáljanak és segítséget kérjenek más tagoktól, ami értékes üzleti lehetőségekhez és üzletekhez vezethet. A Boost nyomon követi a teljesítménymutatókat is – például azt, hogy adott tag hány találkozón vett részt, az adott ajánlatokat, a megkötött üzletekből származó nyereséget és a meghívott vendégek számát –, és az aktív tagokat Boost pontokkal jutalmazza, amelyeket beváltv különleges előnyök és ajánlatok érhetők el.

 

Összefoglalva, a Boost Budapest első pillantásra egy újabb hálózatépítő csoportnak tűnhet, de sokkal több annál. Az oktatás, a személyes és társadalmi felelősségvállalás, valamint a vállalkozók támogató közösségének egyedülálló keverékét kínálja. A tagdíj sem magasabb, mint más hasonló szervezeteknél, de a vele járó előnyök és lehetőségek lehet, hogy jobban megérik a költségeket.

Az ilyen típusú csoport időpocsékolás, minden találkozón ugyanazok az emberek mutatkoznak be…

 

Minden tag csak el akar adni nekem valamit!

Bár igaz, hogy sok tag igyekszik bővíteni ügyfélkörét, és potenciálisan termékeket vagy szolgáltatásokat értékesíteni más tagok felé, a Boost Budapest sokkal többről szól, mint pusztán értékesítésről. Szervezetünk középpontjában az oktatás, a személyes és társadalmi felelősségvállalás, valamint a kölcsönös támogatás alapértékei állnak. Ha csatlakozol a Boost Budapesthez, lehetőséged nyílik arra, hogy kapcsolatba kerülj olyan hozzád hasonló gondolkodású vállalkozókkal, akik nem csak a vállalkozásuk bővítésére törekszenek, hanem arra is, hogy támogassák egymást és tanuljanak egymástól.

 

A hálózatépítési lehetőségeken túl a Boost Budapest értékes oktatási forrásokat és workshopokat is kínál, amelyek segítenek a tagoknak vállalkozásuk fejlesztésében. Heti találkozóink kiváló közeget biztosítanak a tagok számára, hogy megosszák tudásukat és szakértelmüket egymással, valamint hogy értékes visszajelzéseket és támogatást kapjanak társaiktól.

 

Ezenkívül a Boost Budapest a bizalom és a kölcsönös támogatás kultúrájára épül, ahol a tagokat arra ösztönzik, hogy segítsék egymást, és együttműködjenek mind projektekben, mind kezdeményezésekben. Ez a fajta együttműködésre épülő, támogató környezet hihetetlenül értékes lehet a vállalkozók számára, hiszen közösségi érzést, motivációt és széles körű szaktudáshoz való hozzáférést biztosíthat.

 

Tehát bár igaz, hogy a tagok esetleg termékeket és szolgáltatásokat kívánnak eladni egymásnak is, a Boost Budapesthez való csatlakozás előnyei messze túlmutatnak ezen. Ha szeretnél kapcsolatot teremteni más vállalkozókkal, tanulni és fejlődni szeretnél vállalkozásodban, és szeretnél egy támogató közösség tagjává válni, akkor a Boost Budapesthez való csatlakozást mindenképp érdemes megfontolni.

Minden tag csak el akar adni nekem valamit!

 

Elegem van az coachokból, trénerekből és marketingesekből, az ilyen típusú csoportokban nincs igazi érték, csak egy rakás értelmiségi, akiknek nincsenek valódi képességei.

A Boost abban különbözik a többi csoporttól, hogy előtérbe helyezi tagjai vállalkozásának fejlesztését, valamint személyes fejlődésüket. Alapvető értékeink a személyes és társadalmi felelősségvállalás, az oktatás és a hálózatépítés a tevékenységünk minden aspektusába beleszövődnek.

Megközelítésünk nem csupán a termékek vagy szolgáltatások értékesítéséről szól, hanem arról is, hogy értéket biztosítsunk tagjaink számára, és segítsük őket céljaik elérésében. Hiszünk abban, hogy egy egészséges és sikeres vállalkozás egy jól körülhatárolt egyéniségre épül. Az általunk alkalmazott üzleti coach-ok és trénerek tapasztalt szakemberek, akik saját területükön sikeresek.

 

Ha csatlakozol a Boosthoz, részese lehetsz ennek a hasonló gondolkodású vállalkozókból álló közösségnek, akik megértik a vállalkozás vezetésének kihívásait és lehetőségeit. Lehetőséged nyílik arra, hogy tapasztalt szakemberektől tanulhass, valamint támogatást és útmutatást kaphass, miközben segítenek eligazodni a vállalkozás kihívásai között. Ezenkívül lehetőséget biztosít hálózatépítésre és más tagokkal való együttműködésre, ami új üzleti lehetőségekhez és értékes kapcsolatokhoz vezethet.

 

Tehát míg más csoportok kizárólag az értékesítésre és marketingre összpontosítanak, addig a Boost túlmutat ezen, és holisztikus megközelítést kínál az üzletfejlesztéshez és a személyes növekedéshez egyaránt. Hiszünk abban, hogy az egész emberre összpontosítva tagjaink jobban fel vannak készülve arra, hogy életük minden területén sikereket érjenek el.

Elegem van az coachokból, trénerekből és marketingesekből, az ilyen típusú csoportokban nincs igazi érték, csak egy rakás értelmiségi, akiknek nincsenek valódi képességei.

 

Ez ugye nem egy MLM rendszer?

Nem. Semmi köze hozzá. A Boost nem többszintű marketing (MLM) szervezet. Az MLM-szervezetek jellemzően piramis struktúrára támaszkodnak, ahol a tagokat arra ösztönzik, hogy új tagokat toborozzanak, és jutalékot kapjanak a toborzottjaik eladásaiból.

 

A Boostban nincs toborzás vagy jutalék alapú struktúra. Ehelyett a cél egy támogató közösség létrehozása olyan vállalkozókból, akik tanulhatnak egymástól, és együttműködhetnek egymással a siker érdekében. A Boost arra összpontosít, hogy oktatást, forrásokat és hálózatépítési lehetőségeket biztosítson a tagjai számára, hogy elősegítse vállalkozásuk növekedését. 

 

Ezenkívül a Boost alapvető értékei a finn kultúrában gyökereznek, amely hangsúlyozza a személyes és társadalmi felelősségvállalás, valamint az erős munkamorál fontosságát. Ez abban is tükröződik, hogy a Boostnál nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra és a források biztosítására, valamint a kölcsönös támogatás és együttműködés kultúrájának előmozdítására.

 

Összefoglalva, a Boost nem egy MLM szervezet, hanem egy üzleti közösség, amely oktatásra, erőforrásokra és hálózatépítési lehetőségekre összpontosít, hogy segítse tagjait vállalkozásuk növekedésében, nagy hangsúlyt fektetve a személyes és társadalmi felelősségvállalásra, valamint a tagok közötti együttműködésre.

Ez ugye nem egy MLM rendszer?

 

Jól megy a cégnek, nincs rá szükségem.

Még akkor is, ha a vállalatod jelenleg jól teljesít, fontos, hogy mindig keresd a lehetőséget a fejlődésre, és hogy lehetőség szerint a versenytársak előtt maradj. Az üzleti világ és a környezet folyamatosan változik, a tegnap tudásával nem lehet megfelelni a holnap követelményeinek. Ha csatlakozol a Boosthoz, hozzáférhetsz az üzleti tréningekhez és más fejlesztési lehetőségekhez, valamint lehetősége nyílik kapcsolatba lépni más sikeres vállalkozókkal és vezetőkkel, akik értékes betekintést és perspektívát nyújthatnak.

 

A Boost több, mint egy hálózatépítő csoport – hasonló gondolkodású egyének közössége, akik elkötelezettek a személyes és szakmai fejlődésük iránt. Értékrendszerünk a finn kultúrában gyökerezik, és hangsúlyozza az oktatás, a személyes és társadalmi felelősségvállalás, valamint a folyamatos fejlődés fontosságát.

 

Ezenkívül a Boost tagjaként olyan személyek közössége vesz majd körül, akik elkötelezetten segítik egymást a sikerek elérésében. Lehetőséged lesz megosztani saját tapasztalataidat és készségeidet, valamint másoktól is tanulhatsz – mindezt egy támogató és együttműködő környezetben. Röviden, a Boost értékes erőforrás minden olyan vállalkozó számára, aki vállalkozását a következő szintre szeretné emelni.

Jól megy a cégnek, nincs rá szükségem.

 

A cégem nem áll jól, recesszió van, nem engedhetem meg magamnak, hogy csatlakozzak

Nehéz gazdasági időkben nehéz meglátni egy olyan szervezethez való csatlakozás értékét, mint a Boost – különösen akkor, ha a vállalkozásod nem megy jól. Azonban éppen ezekben az időkben a legfontosabb, hogy proaktívan keressük a lehetőségeket vállalkozásunk fejlesztésére és növekedésére. A Boosthoz való csatlakozás megadhatja azokat az eszközöket, erőforrásokat és támogatást, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy eligazodj a recesszió kihívásai között, és megerősödhess.

 

A Boost által kínált üzleti képzés és oktatás segíthet a változó gazdasági környezethez való alkalmazkodáshoz szükséges készségek és ismeretek fejlesztésében, valamint új bevételszerzési és költségcsökkentési módszerek megtalálásában. Ezen kívül a Boost értékrendszere, a személyes és társadalmi felelősségvállalás remek irányadó arra, hogy a vállalkozók arra koncentráljanak, ami igazán számít.

 

Ezen kívül a Boost hálózatán keresztül találkozhatsz olyan más vállalkozókkal és cégvezetőkkel, akik értékes betekintést, inspirációt és potenciális partnerkapcsolatokat kínálhatnak a számodra, amelyek aztán elősegíthetik a vállalkozásod virágzását. A heti találkozók nagyszerű lehetőséget kínálnak arra is, hogy kapcsolatban maradhass a helyi üzleti közösséggel, megosszátok az ötleteiteket, és tanuljatok mások hasonló helyzetekben alkalmazott megoldásaiból.

 

Összefoglalva, a Boosthoz való csatlakozás – még nehéz gazdasági időkben is – remek befektetést jelenthet a vállalkozásod hosszú távú sikerét tekintve. Tudást, erőforrásokat és támogatást nyújthat, hogy eligazodhass a recesszió kihívásai között, és segíthet, hogy erősebb, rugalmasabb vállalkozássá nője ki magát.

A cégem nem áll jól, recesszió van, nem engedhetem meg magamnak, hogy csatlakozzak

 

Nincs szükségem új beszállítókra.

A Boosthoz való csatlakozás nem csak a beszállítókkal való kapcsolatépítésről szól, hanem a személyes és szakmai fejlődésről is. Arról, hogy tanuljunk a sikeres vállalkozóktól és cégvezetőktől, akik hasonló kihívásokkal néztek szembe, és az élre kerültek. A Boost értékes üzleti képzést, erőforrásokat és támogatást biztosít a tagjai számára, hogy segítsen nekik átvészelni a nehéz időket, például a recessziót. Ha csatlakozol a Boosthoz, egy olyan hasonló gondolkodású vállalkozókból álló közösség tagja lehetsz, akik mind eltökélten dolgoznak az üzleti céljaik megvalósítása érdekében, és értékes betekintést és tanácsot adhatnak. 

 

A Boost által nagyra becsült alapértékek és a szervezet kultúrája az önfejlesztésre és a személyes növekedésre helyezi a hangsúlyt, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a vállalkozók fejleszthessék készségeiket és tudásukat, és az élen járjanak. Tehát még akkor is, ha elegendő beszállítód van, a Boosthoz való csatlakozás remek lehetőséget kínál arra, hogy bővítsd a hálózatodat, valamint értékes tudásra és készségekre tegyél szert, miközben személyesen és szakmailag is fejlődhetsz.

Nincs szükségem új beszállítókra.

 

Speciális a területem, itt nem találok hozzá partnereket.

A Boosthoz való csatlakozás előnyös lehet mindazon vállalkozók számára, akik úgy gondolják, hogy vállalkozásuk egy speciális piaci rést tölt be, mivel a szervezet megfelelő közeget biztosít a személyes és szakmai fejlődéshez, valamint hálózatépítési lehetőségeket kínál különböző iparágakból származó vállalkozók között. A tréningeken és rendezvényeken a tagok új perspektívákat és innovatív ötleteket sajátíthatnak el, amelyeket aztán saját  magasan specializált vállalkozásukban is alkalmazhatnak. Ezen kívül a Boost által nyújtott támogatás és erőforrások segíthetnek a vállalkozóknak eligazodni az üzleti élet labirintusában és leküzdeni a piaci rést jelentő egyedi kihívásokat is:

 

 1. Hozzáférés az erőforrásokhoz: A Boost tagjaként számos erőforráshoz hozzáférhetsz, beleértve az üzleti tanácsadókat, mentorokat és más szakértőket is, akik útmutatást és támogatást nyújthatnak a vállalkozásod vezetésével járó kihívások során. Továbbá a Boost weboldalán, közösségi csatornáin és kiadványai által szélesebb körben megismertetheted a vállalkozásodat, ami különösen egy specializált területnél elengedhetetlen.

 2. Üzleti oktatás és képzés: A Boost számos oktatási lehetőséget kínál, ideértve a műhelyeket, szemináriumokat és mentor programokat, amelyek segítségével fejlesztheted az üzleti készségeidet, és naprakész maradhatsz a legújabb iparági trendekkel és bevált gyakorlatokkal kapcsolatban.

 3. Személyes és szakmai fejlődés: A Boost nagy hangsúlyt fektet a személyes és a szakmai fejlődésre is, ami segíthet abban, hogy jobb vezetővé válhass, hogy fejleszthesd a kommunikációs készségeidet és összességében sikeresebb lehess.

 4. Hálózatépítési lehetőségek: Még akkor is, ha a vállalkozás egy adott piaci rést szolgál ki, a Boost tagjaként kapcsolatba léphetsz más vállalkozókkal és cégvezetőkkel, akik értékes meglátásokkal, ismeretekkel vagy erőforrásokkal rendelkeznek, és ezáltal segíthetik a vállalkozásod növekedését.

 5. Közösségi érzés és támogatás: A vállalkozás magányos és kihívásokkal teli utazás lehet, de a Boost tagjaként a közösség érzését és támogatását élvezheted. Itt hasonló gondolkodású egyének vesznek körül, akik megértik az előtted álló kihívásokat, és bátorítást, támogatást tudnak nyújtani akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá.


 

Ezen kívül a Boost személyes és társadalmi felelősségvállalásra vonatkozó értékei segíthetnek abban, hogy tudatosabbá válhass a vállalkozásod társadalomra és környezetre gyakorolt hatásával kapcsolatban. A Boost nem csak a vállalkozás népszerűsítéséről szól, hanem a felelősségvállalásról és a közösségnek való visszaadásról is.

Speciális a területem, itt nem találok hozzá partnereket.

 

Már tag vagyok más közösségben.

A Boost nem hisz a kizárólagosságban. Az üzleti életben nagyon fontos, hogy minél szélesebb réteghez tudj eljutni. A Boost Budapest csoporthoz való tagság előnyt jelent a vállalkozók számára, függetlenül attól, hogy jelenleg más csoportokhoz is tartoznak-e. Bár feleslegesnek tűnhet több hálózatépítési csoporthoz is csatlakozni, számos oka lehet annak, hogy miért lehet mégis előnyös a Boost Budapesthez való csatlakozás.

 

Először is, a Boost Budapest egyedülálló, a finn kultúrában gyökerező értékrendet kínál, amely új perspektívát nyújthat az üzleti stratégiák és gyakorlatok megismeréséhez. Emellett a Boost Budapest számos oktatási lehetőséget és üzleti tréninget kínál, amelyek segítségével a vállalkozók naprakészek maradhatnak a legújabb iparági trendekkel és fejlesztésekkel kapcsolatban.

 

A Boost Budapesthez való csatlakozás másik előnye a szakmai hálózat bővítésének lehetősége. Még ha már más hálózatépítő csoportokhoz is tartozol, mindig értékes új emberekkel találkozni és kapcsolatokat építeni más vállalkozókkal. A Boost Budapest kiváló hely potenciális együttműködők, partnerek és ügyfelek felkutatására is.

 

Emellett a Boost Budapest tagság a személyes és társadalmi felelősségvállalásra is lehetőséget teremthet. A Boost tagjait arra ösztönözzük, hogy adjanak vissza a közösségnek, és járuljanak hozzá a társadalom jobbá tételéhez. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy ne csak másokon segíts, hanem a beteljesülés érzését is átélhesd.

 

Végül a Boost Budapest remek hely a támogatás és az elszámoltathatóság megtalálására. A vállalkozás magányos utazás lehet, de a Boost Budapest tagjaként új barátságokat köthetsz és olyan embereket ismerhetsz meg, akik értik a vállalkozói lét egyedi kihívásait.

 

Összegezve, még ha már tagja is vagy más kapcsolatépítő csoportoknak, a Boost Budapesthez való csatlakozás egyedülálló perspektívát, tanulási és fejlődési lehetőségeket, új kapcsolatokat, társadalmi felelősségérzetet és támogatási rendszert biztosíthat.

Már tag vagyok más közösségben.

 

Sokkal előrébb járok és nagyobb a cégem, mint a csoport többi tagjáé.

A Boost Budapesthez csatlakozni olyan vállalkozóként, akinek a cége már bejáratott és sikeres, feleslegesnek tűnhet, a tagság azonban még mindig számos előnnyel járhat.

 

Először is, a Boost Budapest különféle iparágakat képviselő és változatos háttérrel rendelkező üzleti szakemberek sokszínű hálózatát kínálja. Ez lehetőséget teremt arra, hogy új perspektívákat ismerhess meg és betekintést nyerhess az iparági trendekbe és a legjobb gyakorlatokba.

 

Másodszor, a Boost Budapest hozzáférést biztosít oktatási forrásokhoz és képzési programokhoz, hogy naprakész lehess a legújabb üzleti stratégiákkal és technológiákkal kapcsolatban. Ez segíthet az üzleti tevékenységed folyamatos fejlesztésében, így egy lépéssel mindig a versenytársak előtt maradhatsz.

 

Harmadszor, a Boost Budapest lehetőséget kínál mentorálásra és coachingra, hogy támogatást és útmutatást nyújtson a folyamatos növekedéshez és sikerhez.

 

Negyedszer, a Boost Budapest nagyra értékeli a személyes és társadalmi felelősségvállalást, amelyen keresztül te is visszaadhatsz a társadalomnak, és segíthetsz másokat a sikereik elérésében.

 

Végül, bár a céged már nagy és stabil alapokon áll, mindig van tere a növekedésnek és a terjeszkedésnek. A Boost Budapest megfelelő közeget biztosít a hasonló gondolkodású vállalkozókkal és potenciális partnerekkel való kapcsolatteremtésre, hogy új lehetőségeket fedezhess fel és ezáltal vállalkozásod magasabb szintre emelhesd.

 

Összegezve, a Boost Budapest tagsága széles körű előnyöket kínál a vállalkozók számára üzleti útjuk bármely szakaszában, még a már megalapozott és sikeres cégek tulajdonosai számára is. A sokszínű hálózat, az oktatási források, a mentorálás, a coaching, valamint a személyes és társadalmi felelősségvállalás kultúrája mind értékes lehetőségeket kínálnak a folyamatos növekedéshez és a sikerhez.

Sokkal előrébb járok és nagyobb a cégem, mint a csoport többi tagjáé.

 

Az én vállalkozásom nagyon pici, semmi értelme ilyesmivel foglalkoznom!

Lehet, hogy ellentmondásnak tűnik, de a cég méretétől vagy sikerességétől függetlenül a Boost Budapesthez való csatlakozás értékes előnyökkel járhat. A nagyobb, bejáratott vállalatok számára a Boost lehetőséget kínál arra, hogy az iparági trendek előtt maradjanak, és értékes betekintést nyerjenek a társaik tevékenységébe. A kisebb, kevésbé megalapozott cégek számára a Boost biztosíthatja azokat az erőforrásokat, hálózatépítési lehetőségeket és a mentorálást, amely ahhoz szükséges, hogy felzárkózzon és versenyképessé válhasson a nagyobb vállalatokkal szemben. Ezen túlmenően, ha a Boost közösség tagja vagy, megoszthatod saját tapasztalataidat és tudásodat, hogy segíts a többi tagnak, ezzel is visszaadva a közösségnek a kapott támogatásból. A Boost nem csak a tudás megszerzéséről szól, hanem adakozásról és megosztásról is. A Boost Budapesthez való csatlakozással a legkülönbözőbb iparágakban dolgozó szakemberek sokrétű csoportját érheted el, ami új partnerségekhez és együttműködésekhez vezethet. Ezenkívül a Boost elősegíti a személyes és társadalmi felelősségvállalás kultúrájának fejlődését, amely segíthet abban, hogy jobb vezetővé és felelősségteljesebb vállalkozástulajdonossá válhass. Összességében, függetlenül a cég méretétől vagy sikerességétől, a Boost Budapest értékes erőforrásokat és lehetőségeket kínálhat a növekedéshez és fejlődéshez.

Az én vállalkozásom nagyon pici, semmi értelme ilyesmivel foglalkoznom!

 

Ismerem az ilyenenek, ez egy átverés!

Érthető a szkepticizmus bármely szervezethez való csatlakozással kapcsolatban, különösen, ha a múltban negatív tapasztalataid is voltak. A Boost Budapest azonban legitim szervezet. Íme néhány ok, amiért érdemes lehet megfontolni a csatlakozást:

 

 1. Hozzáférés az erőforrásokhoz és támogatáshoz: Tagként részese lehetsz a hasonló gondolkodású vállalkozók közösségének, akik támogatást és erőforrásokat kínálhatnak a vállalkozásod növekedéséhez. Ezen kívül a Boost Budapest számos oktatási és képzési lehetőséget kínál, amelyek segíthetnek a sikerhez szükséges készségek fejlesztésében.

 2. Hálózatépítési lehetőségek: A Boost Budapesthez való csatlakozás lehetőséget biztosít arra, hogy kapcsolatba léphess a közösség többi vállalkozójával és cégvezetőjével. Ezek a kapcsolatok új üzleti lehetőségekhez, együttműködésekhez és értékes partnerségekhez vezethetnek.

 3. Személyes és szakmai fejlődés: Ha egy olyan szervezet tagja vagy, mint a Boost Budapest, fejlesztheted vezetői készségeidet, üzleti érzékedet, és számszerűsíthető eredményeket érhetsz el.

 4. Hozzáférés egy globális hálózathoz: A Boost Budapest egy globális szervezet része, ami azt jelenti, hogy a világ minden tájáról hozzáférhetsz más vállalkozók és cégvezetők hatalmas hálózatához!

 5. A Boost Budapest nem átverés, ez egy legitim szervezet, amely hosszú évek óta segíti a vállalkozókat. A Boost Budapestnek világos értékrendje és küldetése van, a szervezetnek nem a tagok kizsákmányolása a célja.

 

Összefoglalva, a Boost Budapest egy legitim szervezet, amely sokféle forrást és támogatást kínál a vállalkozóknak vállalkozásuk növekedéséhez. A hálózatépítés, a személyes és szakmai fejlődés, valamint a globális hálózathoz való hozzáférés lehetősége értékes befektetést jelentenek minden vállalkozó számára, függetlenül a vállalkozás méretétől vagy a tapasztalat szintjétől.

Ismerem az ilyenenek, ez egy átverés!

 

Mi a Boost három alappillére?

A Boost három alappillére: Boost Yourself, Boost Your Business és Boost Your Friend's Business.

Ezek az alappillérek a következőképpen kapcsolódnak a Boost alapértékeihez:

 

 1. Boost Yourself (Fejleszd magad): Ez az alappillér az átláthatóság és a bizalom, a segítség és az együttműködés, valamint a fejlödés és a siker alapértékeihez igazodik. Az átláthatóság és a bizalomépítés révén a tagok segíthetik egymást és együttműködhetnek egymással személyes és szakmai céljaik elérésében. Ez elősegíti azt, hogy folyamatosan fejlődjenek és sikereket érjenek el.

 2. Boost Your Business (Fejleszd a vállalkozásod): Ez az alappillér összhangban van a Bátorság és igazságosság, a Személyes felelősség és a Társadalmi felelősség alapvető értékeivel. Azzal, hogy bátran és tisztességesen alkalmazzák üzleti gyakorlatukat, a tagok személyes felelősséget vállalnak vállalkozásukért, és vállalkozásukon keresztül hozzájárulnak a közösség értékeihez.

 3. Boost Your Friend's Business (Fejleszd a társaid vállalkozását): Ez az alappillér a Segítség és együttműködés, a Fejlődés és siker, valamint a Társadalmi felelősségvállalás alapértékeihez igazodik. A tagok egymás segítésével és együttműködésükkel fejlődhetnek és sikeresek lehetnek vállalkozásukban, miközben ajánlásaikkal és tippjeikkel hozzájárulnak a közösséghez és a gazdasághoz.

Mi a Boost három alappillére?

 

Mi a Boost 6 alapértéke?

 

 1.  Átláthatóság és bizalom: A Boost egyik alapértéke az átláthatóság és a bizalom a tagok közötti és a szervezeten belüli interakciókban. Ez azt jelenti, hogy a tagoktól elvárják, hogy őszinték és nyitottak legyenek a másokkal folytatott kommunikáció során, és hogy a Boost integritással (egy ember akkor cselekszik integritással, ha amit tesz, az vallott és kinyilvánított értékeivel összhangban van) és tisztességesen működik. A bizalom elengedhetetlen a csoporton belüli erős kapcsolatok kialakításához, valamint a növekedéshez és a sikerhez szükséges pozitív környezet megteremtéséhez.

 2. Segítség és együttműködés: A Boost hangsúlyozza az egymás segítésének és az együttműködésnek a fontosságát. A tagokat arra ösztönzik, hogy támogassák egymást, osszák meg tudásukat és szakértelmüket, és működjenek együtt a közös célok elérése érdekében. Ez az együttműködési szellem elősegíti a közösségi érzés kialakítását, és biztosítja, hogy mindenki rendelkezzen a sikerhez szükséges erőforrásokkal.

 3. Fejlődés és siker: A Boost arra ösztönzi a tagokat, hogy személyes és szakmai fejlődésre törekedjenek, és ambiciózus célokat tűzzenek ki maguk és vállalkozásuk számára. A képzés és a támogatás révén a tagok fel vannak vértezve a siker eléréséhez szükséges eszközökkel és ismeretekkel.

 4. Bátorság és igazságosság: A vállalkozás indítása kihívásokkal teli és ijesztő feladat, és a Boost elismeri, hogy mekkora bátorságra van szükség ahhoz, hogy valaki vállalkozóvá váljon. A tagokat arra ösztönzik, hogy cselekedeteikben és döntéseikben tisztességesek és igazságosak legyenek, és üzleti tevékenységük minden területén tisztességesen és etikai elvek szerint járjanak el.

 5. Személyes felelősség: A Boost előmozdítja a személyes felelősségvállalást tagjai között. A tagoktól elvárják, hogy vállalják fel saját vállalkozásaikat, és felelősséggel tartozzanak tetteikért és döntéseikért. Ebbe beletartozik a saját, illetve adott esetben a családjuk és alkalmazottaik megélhetéséért való felelősség is.

 6. Társadalmi felelősségvállalás: A Boost arra ösztönzi a tagokat, hogy legyenek felelősségteljes és aktív polgárok közösségeikben. Ez magában foglalja, hogy tudatában kell lenniük vállalkozásuk társadalomra gyakorolt hatásának, és lépéseket kell tenniük a negatív hatások minimalizálása és a pozitív hatások maximalizálása érdekében. A Boost a tagjait arra ösztönzi, hogy legyenek jó vállalati polgárok, és adjanak vissza a közösségeknek, ahol működnek.

Mi a Boost 6 alapértéke?
bottom of page